جزئیات جدید دفتر نخبگان بانوان طلبه تشریح شد
خبرگزاری رسا ـ رییس اداره تأمین اسناد و منابع پژوهشی معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور جزئیات جدید دفتر نخبگان بانوان طلبه را تشریح کرد.
مرتضی کرامتی، رییس اداره تامین اسناد و منابع پژوهشی معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در جهت شناسایی، ساماندهی و هدایت استعدادهای برتر و نخبه تاکنون اقدامات شایانی صورت گرفته است.
وی طراحی کاربرگ درج امتیازات پژوهشگران برتر، ارسال این کاربرگ به مدارس سراسر کشور و دریافت 873 کاربرگ توسط طلاب 137 مدرسه علمیه کشور را از جمله اقدامات این مدیریت برشمرد.
کرامتی تصریح کرد: بررسی تمامی کاربرگ ها و رده بندی امتیازی طلاب، دعوت از برگزیدگان پژوهشی جهت شرکت در دومین هم اندیشی پژوهشگران برتر و تهیه موضوعات قرآنی و پیشنهاد نگارش کتابچه های قرآنی به مدعوین هم اندیشی و علاقهمندان به انجام تحقیقات از دیگر اقدامات صورت گرفته در این معاونت است.
وی راهنمایی پژوهشگران در خصوص موضوعات و نحوه نگارش طرح نامه را از دیگر اقدامات این معاونت عنوان کرد و اظهار داشت:، ارزیابی طرح نامه و ارائه پیشنهادهای لازم جهت قوت بخشیدن به طرح حمایت مادی و معنوی از پژوهگرانی که طرح نامه آنها مورد تایید قرار گرفته است.
رییس اداره تامین اسناد و منابع پژوهشی حوزههای علمیه خواهران، برگزاری جلسه با مدیریت نخبگان دفتر مقام معظم رهبری، برگزاری جلسه با مرکز نخبگان حوزه، بررسی اساسنامه، آیین نامه ها و مصوبات بنیاد ملی نخبگان و مراکز حوزوی و تعیین محورهای اولیه جهت شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر را از دیگر برنامههای حمایتی این مرکز از نخبگان حوزوی برشمرد.
وی رایزنی با معاونت های آموزش و فرهنگی و دفتر مطالعات و تحقیقات زنان حوزههای علمیه خواهران جهت معرفی اولیه ممتازان و نخبگان آموزشی، تبلیغی، فرهنگی و برگزاری 2 جلسه با مرکز نخبگان حوزه جهت تعیین شاخص های انتخاب طلبه موفق به منظور معرفی به جشنواره حضرت علی اکبر (ع) و بحث و بررسی در خصوص تعیین ساختار دفتر نخبگان و انجام مکاتبات لازم را از دیگر اقدامات این بخش یاد کرد.
کرامتی درباره برنامههای آینده این معاونت افزود: اعلام رسمی تشکیل دفتر نخبگان حوزه علمیه خواهران، تشکیل شورایی با حضور نمایندگان معاونت های مرکز، شناسایی طلاب نخبه و برجسته به طور ویژه جهت معرفی به مدیریت نخبگان دفتر مقام معظم رهبری، شناسایی طلاب ممتاز از طریق معاونت آموزش با معدل کل بالای 18 (طلاب سطح2 و سطح3) از جمله برنامههای پیشرو است.
رییس اداره تامین اسناد و منابع پژوهشی حوزههای علمیه خواهران، همچنین نگارش آیین نامه شناسایی استعداهای برتر و نخبه حوزه های علمیه خواهران، تعیین دستورالعمل شناسایی استعداهای برتر و نخبه حوزه های علمیه خواهران و چاپ آثار برگزیده پژوهشگران در قالب کتابچه را از دیگر برنامههای پیش روی حوزههای علمیه خواهران کشور برشمرد./917/ت302/پ
ارسال نظرات