نخستین کتابخانه تخصصی مداحان استان سمنان در دامغان افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان، همزمان با سالروز تبلیغ و اطلاع رسانی و تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی نخستین کتابخانه تخصصی مداحان استان سمنان در آیینی با حضور حجت الاسلام رستمیان، امام جمعه موقت و جمعی از مداحان دامغان در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان افتتاح شد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دامغان در این آیین با اشاره به گردآوردی 120 جلد کتاب تخصصی مورد استفاده مداحان، روحانیان و ذاکران اهل بیت (ع) در کنار کتب دیگر این مجموعه گفت: برای اولین بار در استان سمنان چنین کتابخانه ای با کتب تخصصی ویژه مداحان افتتاح می شود و البته این شروع کار است و در آینده نزدیک شاهد گسترش کمی و کیفی این مجموعه خواهیم بود.
حجت الاسلام مصطفی تقوی، ضمن قدردانی از تلاش های کانون مداحان شهرستان دامغان در جهت راه اندازی این مجموعه افزود: در این کتابخانه کتاب هایی با موضوعات مقتل شناسی، ادعیه، اشعار مرثیه سرایان نامی کشور و اصول و فنون مداحی و خطابه متعلق فراهم شده است و امیدوارم محل رجوع مداحان و خطیبان و گامی در جهت غنا بخشیدن به فعالیت های دینی و فرهنگی آنان باشد.
حجت الاسلام محمد حسن رستمیان، امام جمعه موقت دامغان نیز در این آیین مطالعه و تحقیق را لازمه فعالیت روحانیان و مداحان اعلام کرد و گفت: وقتی قرار است شور و حس و حماسه ای در مدح اهل بیت (ع) مطرح شود باید پشتوانه علمی و تاریخی داشته باشد و آیات، روایات و احادیث بهترین پشتوانه برای کلام و اشعار ذاکران خاندان عصمت و طهارت (ع) است./938/پ203/ب