۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۶
کد خبر: ۱۹۵۴۱۹
آیت الله استادی:

مشکلات جامعه ناشی از بی تفاوتی نسبت به دیگران است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله استادی با تأکید بر این که باید پیامبر(ص) را الگو و اسوۀ زندگی خویش قرار دهیم، گفت: حضرت محمد(ص) در کارهای نیک دیگران را تشویق و تقویت می کردند و کارهای ناپسند آن ها را تقبیح و سست می شمردند.
سخنراني آيت الله استادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله رضا استادی، دبیر شورای عالی حوزه علمیه شب گذشته، 28 دی ماه مصادف با شب میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) در درس اخلاق خود در جمع طلاب و روحانیان حوزه علمیه مشهد به بیان هدف بعثت پیامبر اعظم(ص) و ضرورت الگو قرار دادن سبک و سیره زندگی ایشان پرداخت.

آیت الله استادی خاطرنشان کرد: در بیان اهداف بعثت انبیاء به ویژه حضرت محمد(ص) آیات و روایات فراوانی وجود دارد که گاه این هدف را زنده کردن انسان، گاه بیدار کردن او از خواب غفلت، برقراری عدالت و غیره معرفی می کنند.

وی تصریح کرد: با این وجود بیشترین تأکید قرآن در مورد هدف بعثت انبیاء بر روی پاک شدن و تهذیب نفس انسان، تعلیم او و رهایی از جهل قرار گرفته است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر این که باید سیره و روش زندگی پیامبر(ص) را الگوی زندگی خود قرار دهیم، گفت: بهترین روش پاک و منزه شدن انسان و رسیدن به هدف بعثت پیامبر(ص) نیز الگو قرار دادن پیامبر(ص) است؛ سبک زندگی که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید کردند نیز باید از زندگی پیامبر(ص) الگو برداری شود.

دبیر شورای عالی حوزه علمیه با بیان این که اطلاعاتی دقیق و فراوان از جزئیات زندگی پیامبر(ص) نسبت به سایر ائمه(ع) وجود دارد، تصریح کرد: از قرن سوم قمری به بعد در میان عامه مردم کتاب هایی در رابطه با نحوه زندگی پیامبر(ص) و سخن گفتن، خوابیدن، غذا خوردن و سایر فعالیت های ایشان وجود داشته است که می توان به کتاب شمایل محمدیه اشاره کرد؛ همچنین در عصر معاصر نیز افرادی چون علامه طباطبایی به جمع آوری 600 روایت از سیره و زندگی پیامبر(ص) پرداختند که یکی از شاگردان ایشان این تعداد روایات را به یک هزار روایت افزایش داد.

آیت الله استادی خطاب به روحانیان و طلاب حاضر در جلسه، گفت: ما با حفظ مراتب ادعا می کنیم که فعالیت و کار ما دنبالۀ کار و فعالیت پیامبر(ص) است؛ ایشان مبلغ دین بودند و ما نیز مبلغ دین هستیم، ایشان لشکری از اخلاق همراه با تمام سربازان عقل در اختیار داشتند و ما نیز برای موفقیت و  تأثیر گذاری به این لشگر نیاز داریم.

وی اضافه کرد: طبق روایات، پیامبر اکرم(ص) کارهای نیک دیگران را تشویق و سپس تقویت می کردند و فعالیت های ناپسند آنها را تقبیح و سست می کردند و در واقع نسبت به دیگران و فعالیت های آن ها بی تفاوت نبودند؛ ما هم اگر به همین ویژگی و خصلت پیامبر(ص) رفتار کنیم بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد. /9312/پ202/ج

ارسال نظرات