۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۲۸
کد خبر: ۱۹۹۲۹۶
استاد حوزه و دانشگاه تبیین کرد؛

راه‌های رسیدن به فلاح و رستگاری در دنیا و آخرت

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با تبیین راه‌های رسیدن به فلاح و رستگاری در دنیا و آخرت گفت: رسیدن به فلاح و رستگاری با عمل به قرآن کریم حاصل شده و سبب آباد شدن دنیا و آخرت فرد می‌شود و رستگاری فقط منحصر به قیامت نیست.
حجت الاسلام سيد حسين مؤمني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید حسین مؤمنی، استاد حوزه و دانشگاه شب گذشته در جمع نمازگزاران و زائران مسجد مقدس جمکران با اشاره به فرا رسیدن روزهای پایانی سال گفت: در این ایام خانواده ها و مردم به خانه تکانی و مرتب کردن منازل خود مشغول هستند تا در ایام نوروز از میهمانان خود به بهترین نحو پذیرایی کنند و به نشاط و شادابی برسند.
وی ادامه داد: این کار پسندیده و خوب است و ما باید دل خود را نیز در این روزهای واپسین سال از آلودگی ها و زنگارها پاک کنیم و به نشاط حقیقی برسیم.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که رسیدن به فلاح و رستگاری با عمل به قرآن کریم حاصل می شود افزود: فلاح و رستگاری سبب  آباد شدن دنیا و آخرت فرد می شود و رستگاری فقط منحصر به قیامت نیست.
حجت‌الاسلام مؤمنی با بیان این که کسانی که صله رحم را ترک می‌کنند، دروغ می‌گویند و  یا ظلم می‌کنند برایشان عذاب در نظر گرفته می‌شود، عذابی که در همین دنیا اعمال می شود، خاطر نشان کرد:  پس می توان انتظار داشت که پاداش خوبی ها و کردار نیک هم، در این دنیا اعمال شود.
وی تصریح کرد: خداوند در آخرین آیه سوره آل عمران می‌فرماید: « یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ؛ اى کسانى که ایمان آورده‏اید صبر کنید و ایستادگى ورزید و مرزها را نگهبانى کنید و از خدا پروا نمایید امید است که رستگار شوید».
این استاد حوزه و دانشگاه  با اشاره به این که خداوند در این آیه از سوره آل عمران به راه‌های رسیدن به فلاح و رستگاری اشاره  کزده و چهار ویژگی را برای انسان بیان می‌کند، اظهار داشت: اولین ویژگی که در این آیه به آن اشاره شده است صبر بر فرائض و واجبات است، به طوری که انسان در انجام واجبات با صبر و استقامت به لذت می رسد و آن عبادت برایش شیرین می شود.
وی در ادامه با تأکید بر ضرورت عمل و توجه به فرائض دینی، یادآور شد: دومین ویژگی و راه رسیدن به رستگاری در آیه 200 سوره آل عمران صبر بر گرفتاری ها و مشکلات و صبر بر مصیبت ها و بیماری هایی ذکر شده که بر سر راه زندگی افراد قرار می گیرد و صبر بر آن نشان دهنده  قدرت ایمان افراد به خداوند است.
حجت‌الاسلام مؤمنی در تبیین این ویژگی و خصلت ذکر شده در قرآن کریم به داستان درگذشت حاج آقا مصطفی خمینی و صبر امام(ره) بر مصیبت وارده اشاره کرد.
استاد اخلاق حوزه با بیان این که پروا داشتن از خداوند و گناه نکردن و مقرب بودن نسبت به واجبات الهی سومین راه رسیدن به رستگاری است، افزود: داشتن تقوای الهی نیز چهارمین ویژگی و راه رسیدن به رستگاری از نظر خداوند است که در آیه پایانی سوره آل عمران به آن اشاره شده است.
وی در پایان راه دیگر رسیدن به رستگاری را با امام زمان (عج) و در راه حضرت بودن برشمرد و گفت:  باید با زمینه‌سازی، ترک رذائل و انجام مکارم اخلاقی با امام زمان(عج) ارتباط برقرار کنیم و با بردن  نام ائمه معصومین(ع) از آنها مدد بگیریم تا در دنیا و  آخرت از زندگی و حیات خوبی برخوردار شویم./907/پ202/ع
ارسال نظرات