۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۹
کد خبر: ۱۹۹۶۴۲
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی:

تحول فرهنگی بدون گسترش کمی و کیفی حوزه‌های علمیه امکان‌پذیر نیست

خبرگزاری رساـ مسؤول نمایندگی حوزه های علمیه استان خراسان شمالی از مدیران آموزش و پرورش، معلمان و خانواده‌ها خواست تا با ترغیب دانش آموزان و فرزندان برای تحصیل در مدارس علمیه، زمینه توسعه کمی و کیفی حوزه های علمیه خراسان شمالی را فراهم کرده و سهمی در جهت گسترش معارف و ارزش های اسلامی داشته باشند.
حجت الاسلام سالاري مكي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام حجت سالاری مکی، مسؤول نمایندگی حوزه علمیه استان خراسان شمالی، یک‌شنبه در همایش یاوران حضرت مهدی(عج) که در شهر آشخانه مرکز شهرستان مانه و سملقان و با حضور طلاب و اساتید حوزه های علمیه برادران و خواهران حضرت بقیة الله الاعظم(عج) و الزهرا(س) این شهرستان برگزار شد، با اشاره به ایام پذیرش طلبه در حوزه های علمیه، عنوان کرد: تقویت مدارس علمیه از نظر کمی و کیفی یکی از موارد ضروری جامعه اسلامی به شمار می رود.
وی با بیان این که حوزه های علمیه مهد تولید علوم اسلامی و دینی محسوب می شوند، اظهار کرد: مدارس علمیه از دیرباز همواره کانون توجه معنوی مردم بوده اند چرا که عدم اتکا به دولت یکی از عوامل مهم استقلال حوزه های علمیه بوده و سبب شده تا مردم در تمامی ادوار، این نهاد را ملجاء و مأمن خود بدانند.
حجت الاسلام سالاری مکی در ادامه با اشاره به رهنمودهای رهبر انقلاب اسلامی درباره ظرفیت های فرهنگی استان خراسان شمالی در سفر سال گذشته معظم له به استان، عنوان کرد: رهبر انقلاب در سفر خود به این استان بر تقویت حوزه های علمیه تأکید کردند و رشد و بالندگی آن را زمینه ساز رشد فرهنگی و دینی جامعه دانستند.
مسؤول نمایندگی حوزه های علمیه خراسان شمالی تقویت مدارس علمیه این استان را نیازمند همراهی همه اقشار مردم به ویژه مسؤولان اجرایی استان خراسان شمالی دانست و افزود: اگر مسؤولان و مدیران مرتبط، برای تقویت و توسعه کمی و کیفی مدارس علمیه در استان همکاری کنند، استان خراسان شمالی ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های تحصیل و تدریس دروس مذهبی را دارد.
حجت الاسلام سالاری مکی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در سفر به این استان مبنی بر تقویت کمی و کیفی حوزه های علمیه خراسان شمالی، از مدیران این استان خواست تا در راستای تحقق این فرمایش رهبر انقلاب و داشتن حوزه علمیه ای در خور شأن این استان، تعامل بیشتری با حوزه علمیه خراسان شمالی داشته باشند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام پذیرش طلبه در حوزه های علمیه، موضوع جذب طلبه را یکی از ابعاد توسعه کمی و کیفی مدارس علمیه در خراسان شمالی دانست و گفت: در این زمینه باید توجه ویژه ای شود تا طلاب مستعد و علاقه مند برای تحصیل در حوزه های علمیه انتخاب شوند.
حجت الاسلام سالاری مکی در این راستا از مدیران آموزش و پرورش، معلمان و خانواده ها خواست تا با ترغیب دانش آموزان و فرزندان برای تحصیل در مدارس علمیه، زمینه توسعه کمی و کیفی حوزه های علمیه خراسان شمالی را فراهم کرده و سهمی در جهت گسترش معارف و ارزش های اسلامی داشته باشند.
گفتنی است، در استان خراسان شمالی 14 حوزه علمیه شامل هشت مدرسه ویژه برادران و شش مدرسه ویژه خواهران در شهرستان های مختلف فعال است.
بر اساس اعلام نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی در سال تحصیلی جاری در مدارس علمیه استان بیش از هزار طلبه شامل 700 طلبه برادر و 300 طلبه خواهر مشغول تحصیل هستند./9314/پ202/س
ارسال نظرات