۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱
کد خبر: ۲۰۷۲۵۱
از میان طلاب واجد شرایط؛

مدرسه عالی فقه دارالهدی دانش‌پژوه می‌پذیرد

خبرگزاری رسا ـ مدرسه عالی فقه دارالهدی با هدف تسلط بر اصول و مبادی استنباطی فقهی با رویکرد به فقه الاخلاق از میان طلاب واجد شرایط برای سال تحصیلی جدید دانش‌پژوه می‌پذیرد.
مدرسه عالي فقه دارالهدي

حجت‌الاسلام محمد عمومی، مدیر مدرسه عالی فقه دارالهدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از آغاز نام‌نویسی این مدرسه تخصصی با هدف تسلط بر اصول و مبادی استنباطی فقهی با رویکرد به فقه الاخلاق در سال تحصیلی جدید خبر داد.

 

وی با بیان اینکه مدرسه عالی فقه دارالهدی یکی از زیرمجموعه‌‌های بنیاد علمی فرهنگی هاد است که تحت اشراف آیت‌الله ناصری اصفهانی اداره می‌شود، هدف از تأسیس این مدرسه را تربیت طلاب فاضل آشنای به مبانی استنباط در حوزه اخلاق عنوان کرد.

 

وی با اشاره به تأسیس مدرسه عالی فقه دارالهدی در سال 1390، گفت: دانش‌پژوهان این مدرسه عالی در طول دوران سطح و پس از آن درس خارج، قدرت استنباط از منابع معتبر دینی را به دست آورده و پس از کسب این مهارت‌ها به سمت فعالیت‌های پژوهشی اجتهادی و استنباطی در حوزه اخلاق سوق داده می‌شوند.

 

مدیر مدرسه عالی فقه دارالهدی اظهار داشت: این مدرسه در سال 1390 و 1391 بدون اعلام رسمی و تنها از طریق جذب برخی طلاب، فعالیت تحصیلی خود را آغاز کرد و نخستین فراخوان پذیرش دانش‌پژوه آن نیز در سال تحصیلی 93-92 با گزینش 20 نفر انجام شد.

 

وی تصریح کرد: آزمون کتبی پذیرش مدرسه عالی فقه دارالهدی، 16 خردادماه به صورت مشترک با برخی مراکز تخصصی در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) برگزار می‌شود و کسانی که بالاترین امتیاز را کسب کنند برای مصاحبه علمی دعوت و در نهایت 20 نفر گزینش خواهند شد.

 

حجت‌الاسلام عمومی، تعمق در تحصیل، پرهیز از تعطیلی‌های غیرضروری و برقراری یک فضای کاملا صمیمی و اخلاقی بین طلاب و مسؤولان، تحصیل به شیوه صحیح و علمی و حرکت به سمت پژوهش‌های اجتهادی در حوزه اخلاق را از مهم‌ترین رئوس فعالیت‌های مدرسه عالی فقه دارالهدی برشمرد.

 

وی اتمام پایه 6، نداشتن مشکل تحصیل در قم طبق ضوابط مرکز مدیریت، تعهد اخلاقی و شرعی به رعایت مقررات آموزشی و انضباطی و موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه را از شرایط نام‌نویسی این مدرسه عالی عنوان کرد.

 

مدیر مدرسه عالی فقه دارالهدی همچنین ارائه معارف دین به زبان روز با رویکرد به اخلاق را از مهم‌ترین اهداف تأسیس بنیاد علمی فرهنگی هاد عنوان و اظهار کرد: آموزش‌های عمومی و تخصصی حوزوی به انضمام پژوهش و تبلیغ در این مجموعه لحاظ شده است.

 

وی افزون بر مدرسه عالی فقه دارالهدی که شعبه آن در قم است، مدرسه علمیه صاحب الزمان (عج) در اصفهان، مرکز تخصصی اخلاق و تربیت دارای دو شعبه در قم و اصفهان و مؤسسه فرهنگی دارالهدی در قم را از زیرمجموعه‌های بنیاد هاد عنوان کرد.

 

حجت‌الاسلام عمومی ادامه داد: فعالیت‌های ترویجی و تبلیغی بنیاد برعهده مؤسسه دارالهدی است و در مرکز تخصصی اخلاق و تربیت نیز دوره‌های آموزشی سطح 3 رشته اخلاق و تربیت برگزار می‌شود که سطح 4 آن به زودی راه‌اندازی خواهد شد.

 

وی یادآور شد: طلاب علاقه‌مند به نام‌نویسی در دوره جدید این مرکز تا 11 خردادماه مهلت دارند به صورت حضوری به نشانی میدان معلم، انتهای معلم 1، بعد از هتل یثرب مؤسسه دارلهدی طبقه سوم مراجعه یا از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد هاد اقدام کنند.

 

گفتنی است، متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از ساعت 10 تا 13 با شماره 37840700 داخلی 403 تماس بگیرند./920/ت302/ی

 

برای نام‌نویسی اینترنتی در مدرسه عالی فقه دارالهدی اینجا کلیک کنید.

ارسال نظرات