نمایندگان خبرگان رهبری 8 مسجد در منطقه ارسباران احداث کردند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی امروز در مراسم بهره برداری از مسجد روستای زلزله زده عبدالجبار از توابع بخش خواجه شهرستان هریس، اظهار داشت: یکی از مهم ترین برنامههای فرهنگی دشمنان خالی شدن مساجد است، چراکه مساجد پایگاههای مقابله با جنگ نرم غرب هستند.
وی با بیان اینکه آبادانی مساجد در مناطق شهری و روستایی ارتباط مستقیم با کاهش میزان جرائم و ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی دارد، خاطرنشان کرد: باید در کنار آبادانی و احداث مساجد نسبت به جذب بیش از پیش جوانان به این اماکن امن الهی نیز چارهاندیشی شود.
امام جمعه تبریز حضور در مساجد را موجب ترویج ارزشهای الهی و انسانی در جامعه دانست و افزود: مساجد محور وحدت و انسجام امت اسلامی هستند، مسجد به عنوان مأمن امنی می تواند در برابر تهدیدات مختلف دشمنان کارساز باشد، بنابر این مردم با برگزاری نماز جماعت و جلسات تفسیر قرآن باید برای آبادانی معنوی مساجد کمک کنند.
نماینده خبرگان رهبری در ادامه با تأکید بر احیای جایگاه حقیقی مساجد در جوامع اسلامی، گفت: از صدر اسلام مساجد محور و مرکز حل مشکلات مردم بودند، بسیاری از امور فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و حتی اقتصادی مردم با محوریت مساجد برطرف می شد، هیچ فرهنگسرایی نمی تواند در نقش مساجد ظاهر شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زلزله 21 مرداد سال 1391 منطقه ارسباران و تخریب تعدادی از مساجد شهری و روستایی شهرستانهای اهر، هریس و ورزقان اظهار داشت: نمایندگان مجلس خبرگان رهبری همراه با دیگر اقشار جامعه پس از زلزله ارسباران، احداث هشت باب مسجد را متعهد شدند.
آیت الله شبستری با اشاره به اینکه روند بازسازی و احداث مناطق مسکونی، مدارس و مساجد منطقه زلزلهزده ارسباران در طول دو سال گذشته مطلوب بوده است، گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه و قدرت مالی ضعیف اهالی مناطق زلزله زده ضرورت دارد، مسؤولان در ساختن مساجد مردم را کمک کنند.
همچنین نوروزی، مدیرعامل بنیاد برکت در سخنانی از احداث 12 باب مسجد با 30 میلیارد ریال اعتبار خبر داد و افزود: 10 باب از این مساجد امروز افتتاح و دو باب دیگر تا دو ماه آینده آماده بهره برداری خواهد شد، این بنیاد در مناطق زلزله زده استان 20 باب مدرسه و 140 کلاس درس با 50 میلیارد ریال اعتبار احداث کرده است.
گفتنی است، مسجد روستای عبدالجبار با 432 مترمربع زیربنا و با دو میلیارد و 120 میلیون ریال اعتبار به بهره برداری رسید./935/د101/ب