۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲
کد خبر: ۲۲۲۳۳۳
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع):

ماهواره اعتقاد و ایمان جوانان را از بین می‌برد

خبرگزاری رسا ـ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) گفت: کشورهای غربی و استکبار جهانی می‌خواهند به وسیله کتاب‌ها، ماهواره‌ها و رسانه‌ها و با ترویج بی‌بندوباری در کشور اعتقاد و ایمان جوانان را سست کنند.
محمدعلي مختاران، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج امام حسين(ع)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ر سا، محمدعلی مختاران، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع)، در نخستین شب یادمان شهدای مشق عشق ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: شهر قم 6000 شهید در 8 سال جنگ تحمیلی اهدا کرده است.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) با بیان این که بصیرت و غیرت از شاخصه‌های اصلی شهدای دفاع مقدس بود، بیان کرد: شهدای دفاع مقدس به سبب بصیرت زیاد دشمن را به خوبی می‌شناختند و با غیرت خود در برابر آن‌ها به دفاع پرداختند.

 

 وی به شبیخون فرهنگی کشورهای غربی علیه ایران اشاره کرد و گفت: کشورهای غربی و استکبار جهانی می‌خواهند به وسیله کتاب‌ها، رسانه‌ها و با ترویج بی‌بندوباری در کشور اعتقاد و ایمان جوانان را سست کنند.

 

مختاران در ادامه به آسیب‌های فرهنگی نفوذ ماهواره در خانواده‌های ایرانی اشاره کرد و بیان داشت: امروز دشمنان اسلام سعی دارند از طریق ماهواره فرهنگ غرب را در ایران افزایش دهند و نهادها خانواده را سست کنند.

 

وی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: محله آذر دارای شهیدهای والای مقامی است و نمونه آن شهید حسین فهمیده است که با غیرت و دلسوزی در برابر دشمنان متجاوزگر ایستادگی کرد و درس آزادگی و سربلندی را به همه هم‌رزمانش داد. /998/پ203/ی

ارسال نظرات