۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۲۲۲۳۹۳

عدم تخصیص بودجه 5 درصدی فعالیت های قرآنی از سوی دستگاه های اجرایی

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با انتقاد از عدم تخصیص بودجه 5 درصدی دستگاه های اجرایی به فعالیت های قرآنی گفت: منشور قرآنی فرهنگ و عترت را باید به همه دستگاه‌ها ابلاغ کرد و دستگاه‌ها موظف به اجرایی کردن این منشور هستند.
فعاليت هاي قرآني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درمشهد، حجت الاسلام سعید آخوندی، معاون فرهنگی، اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی ظهر امروز دوم مهر در نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی که در استانداری خرسان رضوی برگزار شد،گفت: خوشبختانه خراسان رضوی به دلیل وجود قاریان بین المللی قرآن کریم موفق به کسب رتبه های برتر در سطح بین المللی و ملی  شده است.

 

مسؤول کمیسیون تخصصی مسابقات قرآنی شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی ادامه داد: با توجه به تشکیل این شورا تعداد شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی در سال 91، 300 هزار نفر و در سال 92 به 500 هزار نفر رسیده است که در درسال 89 تعداد شرکت کنندگان به 10 هزار نفر هم نمی رسید.

 

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی افزود: تشکیل این شورا دستاوردهای خوبی را در استان در حوزه فعالیت های قرآنی به همراه داشته است.

 

یوسفی، معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست  به بیان فعالیت های دانشگاه در حوزه قرآنی پرداخت و اظهار کرد: حمایت از فعالیت های پژوهش های قرآنی، مقالات قرآن پژوهی، ایجاد و راه اندازی گروه های پژوهشی، توسعه کانون های پژوهشی قرآنی از جمله فعالیت های این دانشگاه است.

 

وی در ادامه با اشاره به عدم تحقق بودجه پنج درصدی هر یک از دستگاه های اجرایی به فعالیت های قرآنی با توجه به قانون مصوب منشور توسعه قرآنی تصریح کرد: تا کنون نسبت به این ظرفیت قانونی غفلت شده است و این قانون هنوز فعال نشده است.

 

سیدمحسن صادقی، معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی نیز  گفت: ارتقای ایران به یک کشور توسعه یافته نیاز به عزم ملی همه دستگاه‌ها دارد و تمام دستگاه‌ها باید در حوزه فعالیت‌های قرآنی ورود پیدا کنند.

 

وی با بیان این که فرهنگ‌سازی قرآن و نظارت بر مصوبات فعالیت‌های قرآنی باید ادامه پیدا کند، تصریح کرد: در حال حاضر مدیریت منسجمی در بخش فعالیت‌های قرآنی وجود ندارد که باید تلاش شود این انسجام در فعالیت‌های قرآنی به وجود آید.

 

 وی افزود: منشور قرآنی فرهنگ و عترت را باید به همه دستگاه‌ها ابلاغ کرد و دستگاه‌ها موظف به اجرایی کردن این منشور هستند و در این میان نقش سازمان‌های مردم نهاد در حوزه فعالیت‌های قرآنی بسیار مفیداست و استان خراسان رضوی ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در کشور دارد و شرایط برگزاری مسابقات ملی، فراملی و منطقه‌ای را نیز دارد.

 

بنابراین گزارش؛ هدف از تشکیل این شورا، ایجاد هماهنگی بین دستگاه های دولتی، موسسات و گروه های غیر فعال دولتی در جهت هم افزایی و ارتقا فعالیت های قرآنی در سطح ملی و بین الملل، تقویت ایمان و اعتقاد به قرآن کریم و تمسک به تعالیم آن، تعمیق معرفت و تعمیم فهم و درک قرآن کریم، ارتقاء التزام عملی به قرآن کریم در ابعاد فردی و اجتماعی از اهداف تشکیل این شورا است.

 

تحقق فرهنگ قرآنی در نظام مدیریت، تصمیم گیری و برنامه ریزی کشور، توسعه مهارت های روانخوانی، صحیح خوانی و درک معنای قرآن کریم در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان، تقویت و گسترش انس با قرآن کریم در اقشار مختلف جامعه و ترویج آیات و مفاهیم قرآن کریم در حوزه فرهنگ عمومی از دیگر اهداف تشکیل این شورا است.

 

گفتنی است؛ دیگر نمایندگان دستگاه های اجرایی نیز به تشریح فعالیت های خود در این زمینه پرداختند./934/پ203/ب5

 

ارسال نظرات