همراهی علم و اخلاق شاخصه اصلی حوزه های علمیه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام عبدالعلی پور اکبر، مدیر حوزه علمیه شهرستان بابل امروز در جلسه هماهنگی مدیران مدارس علمیه بابل با اشاره به تأسی از سیره ائمه اطهار در ترویج شعائر و پرورش سربازان فرهنگی تشیع خاطرنشان کرد: سیره رفتاری و عملی امام باقر و امام صادق(ع) در حوزه علمیه بزرگ در آن دوران می تواند برای ما راهگشا باشد.
وی افزود: یکی از برتری های حوزه های علمیه نسبت به دیگر مراکز علمی این است که علم در کنار تهذیب دیده شده است و این دو در کنار هم اهمیت پیدا می کنند.
استاد حوزه علمیه بابل، بهترین زمان برای تهذیب نفس را دوران جوانی بیان و خاطرنشان کرد: قلب جوان با برخودار بودن لطافت همچون صفحه سپیدی است که آماده دریافت نور هدایت و یا پذیرش ظلمات گمراهی می باشد و به همین دلیل در روایات بر توجه بیشتر در این دوران تاکید شده است.
وی به اهمیت تهذیب در میان مدارس پرداخت و گفت: برای اشاعه اخلاق و بسط معرفتی در بین طلاب باید طرح و برنامه عملی و اجرایی داشت تا گام های موفقیت طی شود.
حجت الاسلام پور اکبر ادامه داد: نباید تنها به گفتن فضایل و برکات اعمال عبادی تاکید شود بلکه باید با برنامه ای مدون آنها به این سمت هدایت شوند.
وی با بیان این که اهمیت تلاوت قرآن و معارف این گنجینه بزرگ الهی باید در وجود طلاب نهادینه شود خاطرنشان کرد: به گونه ای در مدارس عمل شود تا برنامه تلاوت و قرائت قرآن در برنامه ی هر یک از طلاب قرار گیرد.
مدیر حوزه علمیه بابل با اشاره به تشکیل کارگروهی برای تدوین برنامه مشترک در بین مدارس علمیه تصریح کرد: مدیران مدارس در کنار پرونده آموشی برای طلاب باید برای هر یک پرونده تهذیبی نیز داشته باشند و این مساله باید جدی گرفته شود.
وی ادامه داد: از این پس طلاب مدارس علمیه بابل بعد از اتمام هر پایه تحصیلی و دادن آزمون کتبی ملزم به آزمون شفاهی نیز هستند.
حجت الاسلام پور اکبراز برگزاری نشست آسیب شناسی تهذیبی مدارس بابل خبر داد و گفت: نشستی با عنوان بررسی آسیب ها و راه حل های اخلاقی و تهذیبی در روز سه شنبه 22 مهر در مدرسه علمیه خاتم الانبیای بابل با حضور کارشناسان و مسئولین مدارس علمیه بابل برگزار می شود.
وی افزود: از این به بعد امتحان شفاهی پایه سوم در مدارس علمیه بابل با نظارت مدیریت حوزه علمیه شهرستان برگزار می شود /1313/پ202/ب1