۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۲۳۲۰۶۷
استاد حوزه و دانشگاه:

فلسفه نهضت عاشورا تبعیت محض از ولایت است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه تبریز با تأکید بر این‌که عبرت های عاشورایی منحصر در زمان و مکان خاص نیست، گفت: فلسفه نهضت عاشورا تبعیت محض از ولایت است.
عبرت هاي عاشورا

حجت الاسلام سعید علیزاده، استاد حوزه و دانشگاه تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با بیان این‌که حمایت همه جانبه آمریکا و کشورهای غربی از گروهک‌های تروریستی مختلف در سراسر جهان با شعار صلح، آزادی و دموکراسی آنان در تناقض قرار دارد، اظهار داشت: امروز کشورهایی که خود را مهد دموکراسی دنیا معرفی می کنند، مردم را فدای سرمایه‌داری می کنند.

 


وی با بیان این‌که مبارزه جبهه حق با باطل، با پرچمداری اسلام و تشیع آغاز شده و تا سرنگونی استکبار جهانی ادامه پیدا خواهد کرد، خاطرنشان کرد: جنگ ظالمانه و تمام عیار رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه تنها نمونه‌ای از خوی وحشیانه سردمداران غربی بوده است، تمامی جنایات داعش نیز با حمایت و چراغ سبز آمریکا و سکوت مفتضحانه جامعه بین المللی صورت می گیرد.

 


حجت الاسلام علیزاده با بیان اینکه تحرکات تروریستی داعش در خاورمیانه با هدف تأمین امنیت برای رژیم صهیونیستی صورت می گیرد، افزود: به حکم قرآن مجید « مَکَروا و مَکَرَ اللهُ و اللهُ خَیرُ الماکِرینَ» پیروزی حزب‌الله و نورانیت مقاومت، فضای جدیدی را در بیداری اسلامی سراسر منطقه پدید آورد و خود کانون حرکتی نوین در تحرکات ضد استکباری شد.

 


مسؤول سابق نهاد رهبری در دانشگاه تبریز در ادامه با تأکید بر بهره‌مندی از عبرت‌های عاشورایی گفت: قیام خونین عاشورا و در پی آن، نهضت تبلیغی اهل بیت(ع) به رهبری امام سجاد(ع) و حضرت زینب کبری(س) روح بیداری، آزادگی، ظلم ستیزی، مقاومت و ایثار و جانفشانی در راه حق را درکالبد جامعه اسلامی دمید.

 


وی با بیان این‌که این‌که عبرت های عاشورایی منحصر در زمان و مکان خاص نیست، ادامه داد: بی تردید بسیج همگانی شیعیان پس از عاشورا و برپایی قیام خونین توابین و توبه امثال سلیمان بن صردخزاعی تأثیر چندانی در اصل واقعه نداشت، چراکه خون های ریخته شده از توابین، یک قطره خون امام حسین(ع) هم نمی شدند.

 


وی با بیان اینکه فاصله بین ادعا و عمل فراوان است، ادامه داد: در تاریخ افراد زیادی بوده اند که ادعای دینداری و ایمان داشته اند، اما هنگامی که حادثه فرا می رسد اعمالی از آن ها سرمی زند که با سخنان آنها متفاوت و متعارض است و باید گفت؛ کربلا و حادثه عاشورا تجلی عینی و حقیقی تفاوت در گفتار و عمل است.

 


حجت الاسلام علیزاده با بیان این‌که در حادثه عاشورا به وضوح فاصله شعار تا عمل قابل مشاهده است، افزود: خیلی ها مدعی دینداری از شریعت پیامبر و دوستداری اهل بیت او بودند، اما وقت امتحان که رسید صف خود را از حسین بن علی (ع) جدا کردند، در حقیقت فلسفه نهضت عاشورا تبعیت محض از ولایت بوده است.

 


مسؤول سابق نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تبریز، ادامه داد: اگر دین با حقیقت و جوهر وجود انسان عجین نشده باشد و امری روبنایی و سطحی باشد، در وقت آزمایش چهره حقیقی خودشان را نمایان می کنند. امروز نیز جامعه اسلامی در معرض این امتحان بزرگ الهی قرار دارد، باید بدانیم اگر رهبری به عنوان نایب برحق امام عصر(عج) تنها بماند، قطعا امام زمان(عج) را تنها گذاشته ایم./935/ت302/ب4

ارسال نظرات