نرسیدن به فریاد مظلوم سازش با طاغوت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام منصور کمالی استاد سطح عالی حوزه علمیه قم شب گذشته در جمع عزاداران حسینی گفت: مبارزه با طاغوت همواره لازم است و اگر کسی در خط مبارزه با طاغوت و نیرو های شیطان قرار دارد حتی اگر مسلمان هم نباشد کمک به او لازم است؛ برخی از کسانی که ادعا می کنند در لباس پیامبر قرار گرفته از کمک به کشور فلسطین که سنی هست انتقاد می کنند اما به فریاد مظلوم نرسیدن سازش با طاغوت است.
وی در ادامه اظهار داشت: از ابتدای تاریخ دو جریان حسینی و یزیدی در تقابل با یکدیگر بوده و همیشه افرادی در هر دو جریان حضور داشتند؛ در جریان حسینی برائت از طاغوت وظیفه هر انسانی است و اگر کسی زیر چتر طاغوت قرار گرفت دیگر نمی تواند ادعا کند امام حسینی است.
وی در ادامه افزود: جریان حسینی همواره حق خواه و خدا خواه بوده و در مقابل یزیدیان سهم خواه و خود خواه هستند و توجهی به دیگران ندارند و خود را می بیینند؛ در جریان حسینی تکلیف مداری در مقابل ولنگاری یزیدیان است.
رفاه زده ها از امام زمان جدا هستند
حجت الاسلام کمالی اظهار داشت: یکی از ویژگیهای بارز کسانی که در جریان حسینی قدم بر می دارند سختی پذیری است و در جریان مقابل رفاه زدگی آشکار است؛ در کنار امام معصوم بودن سبب محرومیت های بسیاری است بنابراین کسانی که در رفاه بوده و دنبال رفاه هستند نمی توانند امام زمان را یاری کنند و از او جدا می شوند.
وی با اشاره به روایتی از غرر الحکم، ادامه داد: اگر انسان به کم قانع باشد و نیاز های خود را کم کند برای رفع نیاز های خود در پیشگاه هر کسی دست دراز نمی کند؛ امیر مؤمنان می فرمایند" التقلل و لا التوسل" به این معنا اگر انسان نیاز های خود را کم کند بهتر است تا این که به هر کسی توسل کند تا مشکل دنیایی اش حل شود.
اقتصاد مقاومتی در رفتار حضرت علی
این استاد حوزه علمیه کرمان با اشاره به اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: روزی حضرت علی(ع) از بازار عبور می کرد که قصابی گفت گوشت تازه دارم که حضرت به علت این که پولی همراه خود نداشت از خرید گوشت امتناع کرد اما قصاب وعده داد که پای پول صبر می کنم؛ حضرت علی فرمود شکم من برای گوشت صبر می کند تا وقتی پول خرید گوشت به من برسد؛ این رفتار حضرت علی(ع) درس اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشاره به این که برخی از نیازها، نیازهای بیخودی بوده و زندگی بدون آن ها نیز تأمین است، افزود: در جامعه امروزی نیاز روی نیاز ساخته شده و سبب شده انسان برای بر طرف کردن نیازهای کاذب خود در پیشگاه هر کسی خود را دراز کند؛ توقعات زیادی و رفاه طلبی سبب شده ازدواج ها مشکل شود اما اگر انسان به کم قانع شود زندگی او راحت پیش می رود.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه گفت: طبق حدیثی از حضرت علی(ع) روزگار دو روز است که یک روز به ما می خندد و روزی دیگر بر ما اخم می کند بنابراین هر زمان خندید نباید طغیان کنیم و هر زمان اخم کرد باید صبر کرد؛ اگر بنا باشد به امکاناتی نرسیم چه در پیشگاه دشمن سر خم کنیم چه نافرمانی کنیم به آن نمی رسیم پس لازم نیست ذلت بپذیریم.
وی با اشاره به این که دشمن تلاش می کند تا جوامع را رفاه زده کند تا به اهداف خود برسد؛ گفت: اگر انسان به سختی عادت کرد می تواند در برابر محرومیت ها و تحریم ها صبر کند در غیر این صورت اگر رفاه زده شد به راحتی ذلت را می پذیرد./9704/پ202/ب4