موازیکاریهای تبلیغی به نفع فعالیت جهادی نیست
حجتالاسلام حسین حسینزاده، مدیر گروه جهادی حامیان ولایت مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا به مؤلفههای شخصیتی مبلغان جهادی پرداخت و اظهار داشت: علاقهمندی به کار جهادی، توانمندبودن و تعهد به کار تبلیغی بدون توقع مالی از مؤلفههای شخصیتی مبلغان به شمار میرود.
حضور چشمگیر طلاب سراسر کشور در تبلیغ جهادی
نماینده طلاب شهرستان بابل با اشاره به وضعیت امروز تبلیغ جهادی در حوزه علمیه اظهار داشت: حضور گروههای تبلیغی و جهادی در سراسر کشور بسیار است و فعالیتهای خوبی انجام میشود؛ اما حمایتهای مناسبی از گروهها صورت نمیگیرد و این گروهها باید از نظر مکانی یا مالی پشتیبانی شوند.
وی درباره دوری از موازیکاریهای تبلیغی ابزار داشت: موازی کاریهای زیادی وجود دارد؛ به این صورت که نهادهای مختلف همچون سازمان اوقاف، دفتر تبلیغات و مرکز مدیریت حوزه به امر تبلیغ میپردازند و نیروهایی را اعزام میکنند که گروهها باید با نهادهای مختلف متولی امر اعزام مبلغ شهرستان مورد نظر، هماهنگی و تعامل داشته باشند که با این کار میتوان از انجام موازی کاری جلوگیری کرد.
مدیر گروه جهادی حامیان ولایت مازندران درباره سازماندهی گروههای جهادی از سوی نهادهای مربوطه اظهار داشت: اگر دفتر تبلیغات اسلامی مسؤولیت امر اعزام مبلغ را به عهده گیرد و به همراه سازمانهای اعزام کننده، نهادی را در این خصوص تشکیل دهند و به رفع این مشکل بپردازند، به طور یقین دیگر موازی کاری صورت نخواهد گرفت.
عملی کردن فرهنگ جهادی عاملی جهت تسریع در گسترش آموزه های دینی
حجتالاسلام حسینزاده فرهنگ جهادی را در گسترش سریع و آسان آموزههای دینی مؤثر دانست و اظهار داشت: اگر فرهنگ جهادی در حوزه و بین طلاب گسترش یابد، موفقیت و آثار زیادی را در بر خواهد داشت و اگر طلاب فرهنگ جهادی را عملی کنند، این مسئله به موفقیت در کارها سرعت میدهد.
نماینده طلاب شهرستان بابل در خصوص تحصیل و تبلیغ همزمان طلبهها اظهار داشت: در حال پیگیری طرحی هستیم که پس از گذراندن مراحل اداری آن، تبلیغ اولویت کاری طلاب قرار خواهد گرفت. اگر این کار صورت بگیرد، تحصیل علم نیز به خوبی پیش خواهد رفت و تحصیل و تدریس با اولویت تبلیغ آسیبی به درس طلاب وارد نخواهد کرد./822/ت302/س