استقلال و آزادی بزرگترین ثمره انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حسین تقی پور، استاد حوزه و دانشگاه امروز در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مسجد بیل پی گتاب بابل با بیان پیشرفت های وسیع و سریع کشور پس از انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: پیشرفتهای علمی و تکنولوژیکی کشور و موفقیت های آن در عرصههای مختلف پس از انقلاب اسلامی شاهدی بر بالندگی نظام و گویای اراده جدی نظام برای دستیابی به توسعه و پیشرفت همهجانبه است.
وی ادامه داد: موفقیتهای کشور در عرصههای مختلف میتواند معیار ارزیابی نظام در مسیر توسعه باشد.
استاد حوزه علمیه بابل با اشاره به فشارهای دشمنان خارجی و موانع برای پیشرفت کشور گفت: آنچه ارزش پیشرفتهای به دستآمده را دو چندان می کند، این نکته است که این پیشرفتها و موفقیت ها در کشور با وجود مشکلات و موانع بزرگی همچون تحریم، فشار قدرت های بزرگ و جنگ تحمیلی و خسارت های ناشی از آن و محدودیتهای زیادی صورت گرفته است.
وی با بیان این که تلاش نسل های جدید برای حفظ و صیانت از انقلاب با نگاه پیشرفت همه جانبه کشور اذعان کرد: بسیاری از پیشرفتهای به دستآمده در کشور پس از انقلاب اسلامی مرهون نسلی است که در فضای انقلاب اسلامی به رشد و بالندگی دست یافتند.
حجت الاسلام تقی پور با اشاره به نامگذاری دهه چهارم انقلاب به نام دهه پیشرفت و عدالت افزود: با ورود به دهه چهارم از عمر انقلاب که مقام معظم رهبری به خوبی آن را «دهه پیشرفت و عدالت» نامیده اند لزوم تبیین دستاوردهای این انقلاب عظیم اسلامی به ویژه برای نسل های جوان انقلاب بیش از پیش احساس میشود.
وی به شبهه افکنی های بنگاه های رسانه ای استکبار برای ایجاد شک و تردید در خصوص ماهیت و دستاوردهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: طرح برخی سؤالها و شبههآفرینیها درباره وقوع و چرایی انقلاب اسلامی که در برخی از نسل جوان امروز نقش بسته است، ضرورت پاسخگویی به این شبهات را دو چندان میکند.
عضو شورای حوزه علمیه بابل در خصوص قیاس وضعیت اقتصادی قبل و پس از انقلاب نیز اذعان کرد: سرانه مردم ایران در حال حاضر نسبت به درآمدهای حاصل از فروش نفت بیش از 16 برابر کاهش یافته است اما با وجود چنین کاهش درآمد سرانهای، وضعیت اقتصادی و رفاهی و آموزشی و بهداشتی مردم ایران بهصورت شگرفی بهبود یافته است.
وی ادامه داد: مشاهده عینی وضعیت جامعه و هم آمارها، نشان از بهتر شدن نسبی وضعیت معیشت اکثریت افراد جامعه دارد و آمارهای جهانی نیز گویای بهتر شدن وضعیت رفاه مردم ما در سالهای پس از انقلاب است.
حجت الاسلام تقی پور با بیان این که امروزه الگوی مسکن عموم مردم نسبت به قبل از انقلاب و سالهای اول انقلاب تغییر یافته است، گفت: در گذشته اکثر خانواده ها گسترده بودند اما اکنون هسته ای شده اند و اکنون عموماً زوج های جوان به زندگی در مسکن مستقل روی میآورند.
وی افزود: بر اساس آمار بانک جهانی، 46 درصد مردم ایران در سال 1356 زیر خط فقر بودند اما این رقم در سال 1378 به 16 درصد کاهش یافته است و بیش از 8/2 برابر وضعیت رفاه جامعه بهتر شده است./1313/پ202/ب1