۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۹
کد خبر: ۲۴۸۵۹۹
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:

دشمن با نام مرجعیت جعلی می خواهد مرجعیت اصیل را تضعیف کند

خبرگزاری رسا- نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت و جایگاه منشور روحانیت، گفت: دشمن می خواهد با ساخت مرجعیت، مرجعیت اصیل را زیر سوال برده و تاکید می کنند که تضعیف جامعه مدرسین به ضعیف شدن مرجعیت می انجامد.
آيت الله کعبي

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در نشست تخصصی روحانیت مبارز با موضوع بازخوانی منشور روحانیت امام خمینی(ره) که با همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه تهران برگزار شد با بیان اینکه منشور روحانیت در حقیقت بیانگر مکتب امام راحل(ره)، چکیده معرفت الهی و ایدئولوژی بنیان گذار جمهوری اسلامی است، گفت: در این پیام برداشت امام خمینی(ره) از سازمان روحانیت در عصر غیبت کبری تا انقلاب اسلامی بوده و نگاه آن به آینده است.

 

وی در ادامه افزود: باید نام این منشور را مکتب امام(ره) در عرصه افق روحانیت نامید، منشور روحانیت راهبرد پایه ای امام خمینی(ره) در نظام و سازمان حوزه های علمیه خواهد بود.

 

نام گذاری هفته ای با نام امام خمینی و روحانیت
آیت الله کعبی با اشاره به اهمیت گسترش و تبلیغ این پیام مهم، ابراز داشت: پیشنهاد می شود هفته ای بنام امام خمینی(ره) و روحانیت در تقویم کشور ثبت شده که در نتیجه مخاطبان این پیام مطلب را واکاوی کرده و تلاش شود در سطح کلان بسترهای مختلفی برای نشر این منشور استخراج و اجرا شود.

 

وی با بیان اینکه در این منشور امام راحل(ره) جایگاه روحانیت را ارزیابی می کنند، تصریح کرد: از منظر امام خمینی(ره) حذف یا کم رنگ کردن نقش روحانیت در عرصه های اسلامی توطئه دشمنان است.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نگاه امام(ره) به جایگاه روحانیت، تاکید کرد: امام خمینی(ره) روحانیت را حماسه سازان همیشه جاوید، منبر هدایت و حقیقت تفقه نامیده اند، محورهای قابل دفاع روحانیت از منظر امام(ره) در این پیام نقش حوزه های علمیه در تمامی عرصه های علوم دینی، جایگاه اجتهاد در رشد و پویایی اسلام، نقش روحانیت در دفاع از محرومان، خدمات علمی و فرهنگی روحانیت، نقش ویژه روحانیت در دفاع مقدس و مبارزات بین المللی، مقاومت روحانیت در مقابله با زورمندان و پول پرستان، تکیه بر زهد، تقوا و قناعت و ترک تجملات دنیا، کسب مقام معنوی و مقابله با حیله و مکر جهان خواران بیان شده است.

 

وی افزود: امام(ره) در پیام خود در ده مورد از روحانیت دفاع کرده و نقش روحانیت را پررنگ می دانند.


بزرگترین ضربه به اسلام توسط روحانی نمایان تجمل گرا
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه پرونده روحانی نمایان تجمل گرا همچنان باز است، اظهار داشت: بزرگ ترین ضربه را به اسلام روحانی نمایان مقدس نما وارد کرده اند.


تحجرگرایی سبب بوجود آمدن کلیساهای قرون وسطی
وی با بیان اینکه ادامه تحجرگرایی موجب احیای کلیساهای قرون وسطی می شود، گفت: بر اساس نظر امام خمینی(ره) تحجرگرایی در روحانیون سبب بوجود آمدن کلیساهای قرون وسطی در حوزه های علمیه می شود.

 

آیت الله کعبی با اشاره به تذکر امام راحل(ره) به روحانیون، خاطرنشان کرد: تلاش برای تبیین حقایق دینی که معطوف به حق و عدالت  باشد از وظائف روحانیون بوده و امام خمینی(ره) محافظه کاری وگوشه نشینی را نمی پسندیدند؛ وظیفه حفظ وحدت در بین طلاب متعهد و جلوگیری از غفلت از دشمنان واقعی برعهده روحانیت است.

 

وی افزود: امام راحل(ره) در این پیام رابطه طلاب با روحانی نمایان را نهی کرده و نسبت به آن هشدار می دهند، ایشان عبرت گیری از به روی کار آمدن عقلای قم را در سخنان خود مطرح می کنند.

 

هشدار امام خمینی نسبت به ظهور گروه های لیبرال و طلبکار از اصول انقلاب
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امام(ره) خطر بوجود آمدن گروه های لیبرار و طلبکار از اصول انقلاب را هشدار می دهند، تاکید کرد: امام خمینی(ره) نسبت به افرادی که با دفاع مقدس مقابله کرده و اجرای احکام اسلامی در جامعه را صحیح نمی دانند هشدار دادند، ایشان معتقدند نباید با ساده انگاری و غفلت از دشمنان اجازه داد این گونه افراد به قدرت برسند.

 

وی افزود: عقب ماندگی و تباهی کشور نتیجه به قدرت رسیدن لیبرال ها و طلبکاران از انقلاب است.

 

تضعیف جامعه مدرسین سبب ضعیف شدن مرجعیت
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن با نام مرجعیت جعلی می خواهد مرجعیت اصیل را زیر سوال ببرد، تصریح کرد:  دشمن می خواهد با ساخت مرجعیت، مرجعیت اصیل را زیر سوال برده و تاکید می کنند که تضعیف جامعه مدرسین به ضعیف شدن مرجعیت می انجامد.

 

وی افزود: امام(ره) از این نگران بودند افرادی به قدرت برسند که فقط به درس و بحث سرگم بوده و  نسبت به امور کشور بی خیال هستند، توصیه امام(ره) تعامل بین روحانیت و جامعه اسلامی بوده و  ایشان معتقدند روحانیون باید کارهای اجرایی و قضایی را برای خود مقدس بشمارند./811/پ202/ش

ارسال نظرات