ایجاد فاصله بین خاندان نبوت با رسول خدا از اقدامات منافقان مدینه بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان حسین صالحی استاد حوزه علمیه اصفهان عصر امروز در مجموعه فرهنگی امامزاده ابوالعباس و در جمع خواهران طلبه، در ادامه شرح و تفسیر خطبه فدکیه گفت: فتنه گران سقیفه، با غصب فدک در اصل می خواستند مقام والا و بلند مرتبه حضرت زهرا(س) و امیرمؤمنان(ع) را خدشه دار کنند.
وی در ادامه با بیان آیه تطهیر و آیه مودت تصریح کرد: از اهداف مهمی که دشمنان آل الله در پی آن بودند، جدایی خاندان نبوت با مقام رسول خدا در بین مردم بود و در این امر هم تا حدودی موفق شدند.
صالحی با اشاره به همراهی مردم جاهل مدینه با سیاست های منافق گونه خلفای اول و دوم، گفت: در پی اجرای این سیاست ها، کار به جایی رسیده بود که حضرت زهرا به عنوان دختر رسول خدا همراه با حسنین، به درب خانه مهاجرین و انصار می رفتند و آنها را برای بیعت با علی(ع) دعوت می کردند.
استاد حوزه علمیه اصفهان در ادامه با بیان این عبارت از رسول خدا که فرمودند «فاطمة بضعة منی» ابراز داشت: این حدیث و احادیثی که رضایت خدا و رسول خدا را در گرو محبت به اهل بیت می داند، بیانگر این است که رسول خدا از تمامی وقایعی که در آینده رخ می دهد اطلاع کافی دارند و با این کار می خواهند مردم را نسبت به این امر مطلع کنند.
وی آزار اهل بیت و کشته شدن حضرات معصومان(ع) را جزء این پروژه دنیاگرایانه خلیفه اول و دوم دانست و گفت: دنیاگرایی و دین را به خاطر دنیا قبول کردن، از علل مهم انجام این همه خیانت در حق اهل بیت بود.
این پژوهشگر حوزه علمیه اصفهان در ادامه با اشاره به روایت حضرت زینب(س) در روز عاشورا و در کنار بدن برادر بزرگوارشان گفت: حضرت زینب در آن روز با بیان این که «بابی، المقتول بیوم الجمعه او الاثنین» پرده از رازی بزرگ برداشتند.
صالحی از جمله اقدامات تئوریک منافقان مدینه را تفسیر نادرست از روایات پیامبر دانست و تصریح کرد: آنها با بیان این که «منظور از ذی القربی در روایات، هر کسی است که شهادتین را بگوید»، عملاً با بیان رسول خدا به مخالفت پرداختند.
وی در پایان اقدام عملی گروه نفاق مدینه را در مقابله با اهل بیت، غصب خلافت و غصب فدک دانست و گفت: آنها بر این عقیده بودند، با وجود فدک در دست حضرت زهرا(س) و امیرمؤمنان(ع)، مردم دوباره به این خاندان رو می آورند، چرا که فدک دارای پشتوانه ای قوی از نظر محبت رسول خدا به این خاندان بود./939/پ202/ب4