۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۲۵۳۶۸۴
آیت‌الله وحید خراسانی:

کتاب و سنت مرجع علم انسان است

خبرگزاری رسا ـ‌ حضرت آیت‌الله وحید خراسانی با تأکید بر این‌که کتاب و سنت مرجع علم انسان است، گفت: جواب بسیاری از سؤالات در قرآن است اما انسان از آن فاصله گرفته غفلت کرده است.
آيت الله وحيد خراساني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید صبح امروز در درس تفسیر خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد به ادامه تفسیر سوره مبارکه «یس» پرداخت.


وی در تفسیر آیه «وَ إِذَا قِیلَ لهَمُ اتَّقُوا مَا بَینَ أَیْدِیکُمْ وَ مَا خَلْفَکمْ لَعَلَّکمْ تُرْحَمُونَ»، گفت: منظور از ما بین ایدیهم پیش رو و منظور از ما خلفکم روز قیامت است.


این مرجع تقلید با بیان این‌که مرحله نخست مرگ و مرحله پس از آن برزخ است،‌ ابراز کرد: برزخ شامل سه مرحله وحشت، وحدت و غربت است.


استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به صفات رحمانیت و رحیمیت خداوند، گفت: رحمت عام الهی لا به شرط است و شامل همه موجودات می‌شود اما رحمت خاصه به شرط است.


حضرت آیت‌الله وحید خراسانی به پیچیدگی‌های علم و کم دانشی انسان نسبت به علوم اشاره کرد و اظهار داشت: انسان تحقیقات فراوانی بر روی بدن انسان انجام داده است اما هنوز به کوچکترین اجزای بدن هم علم پیدا نکرده است.


استاد تفسیر قرآن با تأکید بر این‌که کتاب و سنت مرجع علم انسان است، گفت: جواب بسیاری از سؤالات در قرآن است اما انسان از آن فاصله گرفته غفلت کرده است.


وی با اشاره به بزرگی و عظمت روز قیامت، ابراز کرد: در آیات قرآن به بزرگی این روز تصریح شده است؛ در قرآن آمده است: زلزله که فاتحه روز قیامت است شی عظیم است و پس از آن نوبت به قیامت می‌رسد.


این مرجع تقلید بیان کرد: روز قیامت به حدی وحشت دارد که مادر با وجود این‌که به فرزند خود تعلق ذاتی دارد در این روز او را فراموش می‌کند.


حضرت آیت‌الله وحید خراسانی با اشاره به آیه «یومَ تشهَدُ علیهم ألْسِنَتُهُمْ و أیدیهم»، گفت: در این روز همه اعضای بدن انسان علیه او شهادت می‌دهند و انسان هرآنچه را که در دنیا انجام داده برایش مجسم می‌شود.


استاد تفسیر قرآن با بیان این‌که انسان به هرآنچه که در دنیا انجام داده است رهین است، گفت: انسان در غفلت به سر می برد و تا دین خود را ادا نکند رهنش نیز آزاد نمی‌شود./927/پ202/ج

ارسال نظرات