همایش «خادم شریعت» در اصفهان برگزار میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام اکبر یزدینیاپور مدیر حوزه علمیه صدر بازار ظهر امروز در نشست خبری همایش خادم شریعت با تبریک میلاد با سعادت امام محمد باقر(ع) و فرارسیدن ماه رجب گفت: ماه رجب یکی از ماههای حرام بوده که ویژگیهای خاصی دارد و خداوند در این ماه رحمت خود را بر بندگان خویش می فرستد.
وی با اشاره به برگزاری همایش و بزرگداشت آیتالله خادمی بیان کرد: همایش و بزرگداشت آیت الله خادمی روز پنجشنبه سوم اردیبهشت در محل حوزه صدر بازار برگزار میشود.
مسؤول برگزاری همایش خادم شریعت هدف از برگزاری این همایش را شناساندن سیره عملی و علمی بزرگان حوزه به نسل جوان خواند و خاطرنشان کرد: آیتالله خادمی از نظر علمی و فقاهت مقام بالا داشتند و ایشان در سن 21 سالگی در اصفهان به درجه اجتهاد رسیدند و سپس عازم نجف شده و تا 28 سالگی در محضر بزرگانی همچون میرزای نائینی، سید ابولحسن اصفهانی و ضیا عراقی تلمذ کردند و پس از آن به اصفهان برگشتند.
وی ادامه داد: آیتالله نجفی جامع بین فقاهت، اخلاق و تقوا بودند و مبارزات خود را از سال 1314 و در زمان رضاشاه و پس از دستور کشف حجاب مبارزات آغاز کرده و در نهضت ملیشدن صنعت نفت نیز در کنار آیتالله کاشانی در حلقه مبارزان قرار داشتند و در قضیه 5 رمضان زمانی که رژیم شاه علمای اصفهان را بازداشت میکنند، مردم برای تحصن در منزل آیتالله خادمی جمع میشوند.
حجت الاسلام یزدینیاپور با بیان این که از آیتالله خادمی آثاری در فقه و اصول داشتند، تصریح کرد: آثاری با نامهای "رهبر سعادت"، "از توحید تا معاد" و "پیر و برنا" از ایشان باقی مانده که در جریان همایش از چاپ جدید برخی از این آثار رونمایی میشود.
مدیر مدرسه صدر بازار افزود: آیت الله خادمی با توجه به این که ایشان زعیم حوزه علمیه اصفهان بودند و خدمات اجتماعی متعددی از جمله تأسیس مدرسه علمیه، ایجاد خیری، تأسیس بیمارستان و کتابخانه داشتند.
حجت الاسلام یزدینیاپور پیرامون مدرسه علمیه صدر بازار گفت: مدرسه علمیه صدر بازار به عنوان مرکز حوزه علمیه اصفهان معروف و مطرح بوده و علما و بزرگان زیادی از جمله آخوند کاشی، سید ابولحسن اصفهانی، مرحوم صافی، فیض و صادقی در آن اشتغال به تحصیل و تدریس داشتند.
وی با بیان این که قدمت مدرسه صدر به اواخر صفویه و اوایل قاجار برمیگردد، ادامه داد: نزدیک به 2 هزار و 500 نفر در این مدرسه به تحصیل و تدریس اشتغال داشته و 300 طلاب سطح از مقدمات تا پایه دهم نیز در مدرسه صدر بازار مشغول تحصیل علوم دینی هستند./939/پ202/ب4