ضرورت الگوبرداری مسؤولان از سیره حضرت علی


حجت الاسلام میثم درگاهی استاد حوزه علمیه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با بیان اینکه خداوند به تربیت و توجه به یتیم بسیار سفارش کرده، گفت: مسأله یتیم نوازی از مسائلی است که خداوند به آن بسیار تاکید داشته است، خود خداوند حامی یتیمان است و علی(ع) که خود حقیقت دین است این موضوع را درک کرده اند و در زندگی ایشان ظهور و بروز داشته است.
وی در ادامه افزود: علی(ع) از امامان معصومی بودند که زعامت، تبیین و تفسیر دین بر عهده ایشان بود و دشمنان نتوانستند وجود مقدس حضرت را تحمل کنند و ایشان را به شهادت رساندند.
علی مظهر عدالت
استاد حوزه علمیه قزوین ابراز داشت: بسیاری از مدیران و مسؤولان دم از عدالت می زنند اما تحمل عدالت برایشان سخت است.
وی با بیان اینکه وظیفه علما و مبلغان این است که حقیقت شبهای قدر را برای مردم جا بیندازند اظهار کرد: در روایات علما مامور مودت و محبت هستند، مردم را به سوی مودت سوق دهند و فقط به روضه خوانی تکیه نکنند، قرآن سر گرفتن همراه با عمل باشد.
حجت الاسلام درگاهی علی(ع) را مظهر عدالت خواند و تاکید کرد: مسؤولان باید ایشان را الگوی خود قرار دهند و وجدان کاری داشته باشند، هرچیزی را در جای خود قرار دهند و با همه وجود خدمتگزار مردم باشند، اما متاسفانه در برخی ادارات و کارخانجات ما وجدان کاری وجود ندارد و کشور ما در حالت سکون است.
وی در ادامه افزود: علی(ع) وجدان کاری داشتند و عدالت را در جامعه برقرار می کردند و مسوولان ما با داشتن پست و مقام مغرور نشوند و بدانند که وظیفه شان سنگین تر شده است و بعضی از مدیران ما زهد ندارند.
شب قدر شب آشتی با خداست
این کارشناس حوزوی بیان داشت: شب قدر بهترین فرصت برای آشتی با خداست و ما باید به او نزدیک شویم در حالی که او از رگ گردن به ما نزدیکتر است، درهای رحمت او به روی بندگان باز است، باید مراقب باشیم گناه آلوده نباشیم و این فرصت را از دست ندهیم.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) که فرمودند اگر شب قدر بیاید و شخص آمرزیده نشود دیگر آمرزیده نمیشود مگر در روز عرفات ابراز داشت: تمام مشکلاتمان دوری از خداوند است و باید این فاصله بین خود و خداوند را به حداقل برسانیم./838/ت302/ب4