تبلیغ اسلام به زبانهای زنده دنیا در مسجد امام اصفهان آغاز شد
حجتالاسلام سید میثم سعادتینژاد، مسؤول تبلیغ توریسم بین الملل مدرسه علمیه ناصریه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، با اشاره به طرح تبلیغ برای توریست های بازدید کننده از مسجد امام اصفهان، گفت: این طرح به همت مرکز تبلیغ بینالملل حوزه علمیه قم و با همکاری مرکز مدیریت حوزههای علمیه اصفهان و جامعه المرتضی برگزار میشود.
وی رسانه های خارجی را مسبب وارونه جلوه دادن چهره واقعی ایران و اسلام معرفی کرد و گفت: هدف اصلی از بین بردن چهره اسلام هراسی و ایران هراسی از ذهن مراجعه کنندگان است.
حجتالاسلام سعادتینژاد به تشریح دیگر اهداف و برنامه های مدرسه علمیه ناصریه پرداخت و گفت: تعظیم شعائر الهی و تبلیغ دین مبین اسلام و آشنایی گردشگران خارجی با دین مبین اسلام، مشاوره تخصصی با میهمانان خارجی و پاسخگویی به سؤالات و رفع شبهات آنها در همه زمینه ها از اهم اهداف مدرسه به شمار میرود.
حجتالاسلام سعادتینژاد درباره دلایل انتخاب مسجد امام(ره) به عنوان محل تبلیغ گفت: استفاده حداکثری از فضای معنوی مسجد امام(ره) و به دلیل این که مسجد امام(ره) از بناهای مهم معماری اسلامی ایران به شمار میرود و این بنا شاهکاری از معماری، کاشیکاری و نجاری قرن یازدهم هجری و دوران صفوی است و از گزینه های حتمی بازدید گردشگران خارجی به شمار می رود، این مکان به عنوان محل تبلیغ انتخاب شده است.
وی از حفظ قداست مسجد امام(ره) و استفاده بهینه از فضای معنوی آن خبر داد و تصریح کرد: گردشگران خارجی به صورت آزاد و بدون هیچ محدودیتی به طرح آراء، نظریات و سؤالات خود می پردازند و مبلغین مسلط به زبان های مختلف خارجی به اقدام به پاسخگویی می کنند. و این مکان را به عنوان پایگاهی برای ترویج و تبلیغ آموزههای اسلام و شریعت مقدس تشیع برای توریست ها و گردشگران تبدیل کرده اند.
مسؤول تبلیغ توریسم بین الملل مدرسه علمیه ناصریه در ادامه با بیان این که نمایشگاه های دائمی و مناسبتی با موضوع اصفهان شناسی، معرفی مذهب شیعه، حوزه علمیه اصفهان و علماء و مشاهیر در محل مدرسه برپا شده است، گفت: اطلاع رسانی جامع و تهیه و توزیع بروشور، ارائه خدمات فرهنگی، مذهبی در قالب کتاب، نرم افزار، بسته های فرهنگی به گردشگران و بازدید کنندگان داخلی و خارجی و برگزاری همایش ها و جلسات هم اندیشی از دیگر فعالیت ها می باشد.
وی تصریح کرد: تبلیغ توریسم در دو سطح شکل می گیرد، سطح اول که عمومی است و شامل همه گردشگران خارجی می باشد و در سطح دوم، آن دسته از گردشگران که علاقه بیشتری به تداوم دریافت اطلاعات دینی دارند با در اختیار قرار دادن اطلاعات تماس خود به خصوص پست الکترونیکی، زمینه را برای ادامه تبلیغ به صورت خاص آماده می کنند تا مبلغان این مرکز به صورت مستمر اطلاعات و معارف اسلامی را در اختیارشان قرار دهند.
حجت الاسلام سعادتی نژاد افزود: بیشتر سؤال هایی که توسط توریست ها از مبلغان مسلط به زبان های خارجی پرسیده می شود که عبارتند از مسأله حجاب، حقوق زنان، خشونت در اسلام، تفاوت شیعه و سنی، تحصیلات حوزوی.
وی با اشاره به این که در حال حاضر توریسم به عنوان یک صنعت در دنیا شناخته می شود، گفت: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی، لازم است مسؤولان مربوطه زمینه را برای گسترش این صنعت به کارگیرند، و در این بین نیز مسأله آشنایی مسافران خارجی با فرهنگ ایران اسلامی مهم به نظر می رسد.
حجت الاسلام سعادتی نژاد در پایان با بیان این که اکثر مبلغان زبان دان دوره زبان آموزی خود را در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گذراندهاند، اذعان کرد: طلاب زبان آموزی که قابلیت تبلیغ چهره به چهره دین مبین اسلام را در خود میبینند میتوانند با حضور در مدرسه علمیه ناصریه درخواست همکاری داشته باشند، که بعد از بررسی و مشخص شدن سطح توانایی از آن ها استفاده خواهد شد./939/ت302/ی