۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۱
کد خبر: ۲۸۰۵۴۵
کارشناس مسائل دینی تبیین کرد؛

جایگاه کرامت انسانی در آموزه های دینی

خبرگزاری رسا ـ کارشناس مسائل دینی تبعیت از اهل بیت عصمت و طهارت را لازمه استقرار ملکه تقوا در زندگی دانست و گفت: مودت و دوستی اهل بیت(ع) فقط منحصر به گفتن نیست بلکه عمل هم لازم است ولی متأسفانه در برخی موارد از اسلام و محبت اهل بیت(ع) تنها یک نام برجای مانده است.
جایگاه کرامت انسانی در آموزه های دینی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام علی فاتحی، کارشناس مسائل مذهبی، شامگاه روز جمعه در مسجد صدیقه طاهره شهرضا اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را الگوی کرامت و بخشش برشمرد و تصریح کرد: بزرگان دینی ما در تمامی صفات و ویژگی های اخلاقی و معنوی سرآمد جهانیان تا روز قیامت هستند و کرامت حقیقی نیز در قاموس اهل بیت(ع) وجود دارد.

 

وی در ادامه با اشاره به آیه 70 سوره اسراء عنوان کرد: در این آیه سخن از کرامت به فرزندان آدم است که به عقیده بسیاری از مفسران، کرامت ذاتی انسانی منظور بوده است.

 

کارشناس مسائل دینی با تأکید بر لزوم ریاضت در کسب فضائل اخلاقی گفت: همانگونه که طرد یک رزیله اخلاقی مدت زمان زیادی نیاز دارد، کسب فضیلت یا فضائل الهی نیز نیازمند تحمل مرارت های فراوان است.

 

حجت الاسلام فاتحی کرامت را یکی از فضائل بزرگ الهی دانست و بخشش و خیر خواهی را از ویژگی های انسانهای با کرامت برشمرد و افزود: بر اساس روایات انسانهای با کرامت قبل از درخواست کمک افراد نیازمند به آنها یاری می رسانند.

 

وی تصریح کرد: متأسفانه امروزه افراد به دنبال یافتن کارهایی هستند که در آنها کمترین فعالیت با بیشترین میزان حقوق و دستمزد جبران شود در حالی که بر اساس روایات اسلامی افراد با تقوا باید به دنبا کارهایی باشند که بیشترین فایده را برای دیگران داشته باشد.

 

کارشناس مسائل دینی در ادامه تبعیت از اهل بیت عصمت و طهارت را لازمه استقرار ملکه تقوا در زندگی دانست و گفت: مودت و دوستی اهل بیت(ع) فقط منحصر به گفتن نیست بلکه عمل همراه با خواست قلبی مطلوب دین است.

 

حجت الاسلام فاتحی در پایان ابراز داشت: متأسفانه رفتارها به گونه ای است که در برخی موارد از اسلام و محبت اهل بیت(ع) تنها یک نام برجای مانده و عمل به منویات ائمه دین مغفول مانده است./939/پ203/ب

ارسال نظرات