۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۲
کد خبر: ۲۸۳۹۰۱

حضور 130 طبله در مدرسه علمیه آیت الله حق شناس

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه آیت الله حق شناس با بیان این که در این مدرسه 130 طلبه به تحصیل علوم دینی می‌پردازند،‌ گفت: در مدرسه علمیه آیت الله حق شناس اولویت اصلی بر کسب علم و معارف اخلاقی است.
حجت الاسلام قاسمي مدرسه علميه آيت الله حق شناس مدرسه علميه آيت الله حق شناس

به گزارش خبرنگار خبر گزاری رسا، حجت الاسلام ظفر قاسمی مدیر علمیه آیت الله حق شناس، غروب جمعه 6 شهریور‌ماه در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید این مرکز حوزوی، گفت: بنا به روایتی از مولای متقیان؛ علم موضوعی است که پرداختن به آن باید رأس کار‌ها باشد، یعنی فرد در طول زندگی خود باید تلاش خود را به‌کار بگیرد تا با کسب علم، راه شناخت و اشراف به موضوعات مختلف دینی را برای خود هموار کند.

وی افزود: استاد بزرگ اخلاق، آیت الله حق شناس نیز در طول زندگی خود به این موضوع تاکید داشتند که، فردی که در راه فراگیری علم دینی قدم بر ‌می‌دارد، قطعا افزون بر کسب امتیازات دنیوی، در آخرت نیز ثوابی همچون پیامبران نصیبش می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه آیت الله حق شناس با اشاره به راه طلبگی و کسب معارف دینی، تاکید کرد: طلبه‌ای که وارد مسیر طلبگی می‌شود باید از همان ابتدا تمام تلاش خود را معطوف به کسب علم مبتنی بر دین کند، زیرا همین علم می‌تواند در شناخت کامل دین وی را کمک کند، افزون بر این طلبه‌ای که دین‌شناسی خود را با علم دینی کسب کند، قطعا می‌تواند روزی به کمال انسانیت نیز برسد.

حجت الاسلام قاسمی یکی از موهبات کسب علم دینی را بهره‌مندی اطرافیان عالم از آن دانست و ادامه داد: وقتی که فرد در راه کسب معرف و علوم دینی قدم گذاشت، به‌طور خودکار اطرافیان وی نیز از برکات آن بهره‌مند می‌شوند و حتی در ثواب کسب معارف الهی نیز شریک خواهند شد.

وی در بخش دیگری از این سخنرانی با تشریح فعالیت‌ها و اهداف مرکز حوزوی آیت الله حق شناس، گفت: این حوزه دارای 130 طلبه جهت تحصیل است که 80 نفر از طلاب این مرکز حجره‌دار هستند و در طول سال تحصیلی در این‌جا زندگی می‌کنند، افزون بر این در بخش اجرایی حوزه نیز، 8 معاونت به‌طور مستمر در جهت بهبود وضعیت فضای آموزشی تلاش می‌کنند.

حجت الاسلام قاسمی با تشریح عملکرد معاونت‌های مختلف مدرسه علمیه آیت الله حق شناس، ادامه داد: معاونت آموزشی این حوزه در بخش گزینش طلاب جدید فعالیت بسیار گسترده‌ای را دارد و در زمان گزینش نیز بسیار سخت‌گیرانه عمل می‌کند، ضمن این‌که مسؤولان اجرایی این معاونت در بخش صدور کارنامه و امتحانات و همچنین انتخاب اساتید برجسته که غالبا از فارغ التحصیلان خود مدرس علمیه هستند، فعالیت دارند.

وی با تاکید بر  به‌کار‌گیری استاد هم‌عرض در مدرسه علمیه آیت الله حق شناس، اظهار داشت: در این مرکز حوزوی افزون بر این‌که در فصل تابستان طلاب با دروس سال تحصیلی جدید  آشنا می‌شوند، در طول سال تحصیلی نیز می‌توانند با انتخاب اساتید مختلف در یک درس مشخص، از شیوه‌های آموزشی آنان استفاده کرده و در مقام مقایسه نیز اساتید خود را بسنجند.

مدیر مدرسه علمیه آیت الله حق شناس با توضیح در خصوص فعالیت‌های معاونت پژوهش و فرهنگی مدرسه علمیه آیت الله حق شناس، اضافه کرد: بخش پژوهش این مرکز در دو حوزه تحقیقات اجرایی برای شرکت در جشنواره‌هایی همچون علامه حلی فعالیت دارد، در قسمت دیگر نیز به مطالعه در خصوص اندیشه‌های استاد مطهری می‌پردازد، افزون بر این معاونت فرهنگی نیز در راستای اهداف فرهنگی این مرکز، به بر‌پایی اردو‌های تفریحی و زیارتی اقدام می‌کند.

حجت الاسلام قلسمی معاونت‌های بسیج، امور داخلی و کانون علمی را از دیگر معاونت‌های این مرکز حوزوی معرفی کرد و اظهار داشت: معاونت بسیج به احیای موضوعاتی همپون دفاع مقدس و راهیان نور می‌پردازد، در بخش امور داخلی نیز مدیران مراکز «فیلسوف الدوله» و «امین الدوله» نیز به فعالیت می‌پردازند، ضمن این‌که بخش کانون علمی برای نخبگان علمی مدرسه علمیه برنامه‌ریزی می‌کند.

وی به تشریح عملکرد معاونت‌های اداری مالی و پیگری و ارزیابی پرداخت و اضافه کرد: در بخش مالی عزیزان زحمت‌کشی هستند که با وجود کمبود‌های بودجه‌ای اهداف مرکز را به پیش می‌برند، ضمن این‌که فعلالان معاونت ارزیابی اقدام به نظر‌سنجی و تعیین سطح دروس و اساتید می‌کنند.

مدیر مدرسه علمیه آیت الله حق شناس در پایان با بیان این مطلب که در مرکز حوزی آیت الله حق شناس مشاوران دینی، تحصیلی و اخلاقی حضور دارند، تاکید کرد: برای هر پایه یک مسؤول که از فارغ التحصیلان همین مرکز است حضور دارد تا مراقب وضعیت علمی و تحصیلی طلاب باشد، ضمن این‌که دو استاد بزرگ اخلاق نیز در طول هفته بر عملکرد طلاب و اساتید در مرکز نظارت دارند./856/پ202/ب4

ارسال نظرات