۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۴
کد خبر: ۲۹۰۸۳۴
استاد حوزه و دانشگاه:

حجاب یکی از عوامل مهم کامل‌بودن دین اسلام است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جایگاه حجاب در جامعه اسلامی و دین اسلام، گفت: حجاب می‌گوید که با توجه به این که زن زیبایی بیشتری نسبت به مرد دارد باید حجاب داشته باشد و اگر حجاب در اسلام نبود اسلام دین ناقصی می‌شد.
حجاب و عفاف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان حجت الاسلام علی صغیرا شامگاه امروز در جلسه‌ای که به منظور تبیین مسئله حجاب در اسلام در مجموعه رسانه‌ای شهرداری اصفهان برگزار شد با بیان این که در اسلام نسبت به ارزشی که افراد دارند برای آنها تبعیض وجود دارد، گفت: تبعیض همواره مسئله بدی نبوده و زمانی که نسبت به ارزش اشیا تبعیض اتفاق بیفتد موضوع خوب و مفیدی است برای مثال اصناف نسبت به کالاهای با ارزش خود مراقبت بیشتری دارند، از نظر اسلام ارزش زن از نظر ظاهری نسبت به مرد بیشتر است بنابراین باید حجاب داشته باشد.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که مرد نیز باید حجاب داشته باشد اما به نسبت کمتری از زن، خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند که مرد باید خوش اخلاق، سخی و باغیرت و زن حائز صفات ترس، تکبر و بخل باشد.

 

وی با تأکید بر این که اسلام برترین حجاب را به عنوان چادر معرفی می‌کند، تصریح کرد: عرب‌ها به پوششی که از سر تا پا را بپوشاند و همین طور به تیرگی شب جلباب می‌گویند بنابراین بهترین پوشش، پوششی است که تیره و پوشیده باشد و اسلام می‌گوید که زن در جامعه باشد اما با جنسیت شناخته نشده و با شخصیت شناخته شود، نگاه غرب به زن ظاهری بوده و برای فروش ماشین و موتور از زنان نیمه عریان استفاده می‌کند.

 

حجت الاسلام صغیرا با اظهار تأسف از این که زن در غرب تاریخ انقضا دارد و اکنون نیز در جامعه ما همین اتفاق افتاده اظهار کرد: در جامعه‌ای که مدگرایی زیاد ‌شود عقل گرایی نیز به همان نسبت زیاد می‌شود، حجاب می‌گوید که با توجه به این که زن زیبایی بیشتری نسبت به مرد دارد باید حجاب داشته باشد و اگر حجاب در اسلام نبود اسلام دین ناقصی می‌شد.

 

استاد حوزه و دانشگاه حجاب را محدودیتی دانست که مصونیت به همراه دارد و افزود: در اسلام مرد مدیر خانواده و زن مدیر خانه است و زن سالاری و مرد سالاری در اسلام مطرود و غیر قابل قبول است، هر چه مهدکودک‌ها به صورت بی‌رویه زیاد می‌شود در آینده خانه سالمندان هم زیاد خواهد شد چرا که زمانی که فرزند برای مدت زمان زیادی به مهدکودک می‌رود کمیت و کیفیت ارتباط او با والدین پایین می‌آید.

 

وی با بیان این که افسردگی مریضی قرن است که علت آن احساس تنهایی است، گفت: 80  درصد طلاق‌ها در زمان کنونی مربوط به زنان شاغل است و باید آفت‌های شغل برای زنان برای مردم تبیین شود تا شغل بانوان آسیبی به کانون خانواده نزند چرا که زنان در جامعه جایگزین دارند اما در خانه جایگزین ندارند.

 

حجت الاسلام صغیرا ادامه داد: تنها فرهنگی که در مقابل فرهنگ غرب ایستاده و برای آنها دغدغه ایجاد کرده فرهنگ تشیع یعنی اسلام ناب است و فرهنگ اسلامی ایران نیز فرهنگ تشیع است، فرهنگ غرب بر اصالت لذت، اصالت قدرت و اصالت ثروت استوار است اما فرهنگ اسلام اصل را بر کلمه توحید گذاشته و زمانی که اصل و مبنا بر توحید شد مردم به آرامش می‌رسند و به هر میزان که از توحید فاصله گرفتیم دعواها و مشاجرات بیشتر می‌شود.

 

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر این که اصالت قدرت یعنی اصل را بر قدرت قرار دهیم که همان کدخدا پذیری است، تصریح کرد: در اسلام اصل بر وحدت است و در فرهنگ اسلام در خانواده و در جامعه ولی داریم اما در غرب کسی ولی نیست و اگر ابتذال در جامعه زیاد شود مردم به سمت نهیلیسم یعنی پوچ گرایی تمایل پیدا می‌کنند.

 

وی در تشریح راهکار برون رفت از مشکلات کنونی جامعه در حوزه زن و خانواده گفت: باید معنویت را در جامعه تقویت کرده و مسؤولیت‌ها و وظایف هر شخص تعیین شود که رسانه‌ها و کلیه مراکز فرهنگی در این راستا باید فرهنگ‌های نادرست موجود را آسیب شناسی و تشریح کرده و مردم را به سمت فطرت سوق دهند و باید تفاوت بین نیاز و خواسته مشخص شده و نیازها برآورده و خواسته‌های اصلاح و تعدیل شود و بین ضرورت و ضرورت نماها تفاوت ایجاد شود.

 

حجت الاسلام صغیرا با بیان این که عرفان‌های کاذب انسان را از خدا دور کرده و به خودپرستی سوق می‌دهند، اظهار کرد: آشنایی که به عنوان دوستی صورت می‌گیرد منجر به رفتار شناسی می‌شود و نه شخصیت شناسی و روش صحیح شناخت شخصیت خواستگاری درست و مشاوره است، با این که دوستی دختر و پسر زیاد شده اما طلاق‌ها هم زیاد شده چرا که دوستی منجر به شناخت شخصیت می‌شود و بیشترین جدایی‌ها در صنف بازیگران است چرا که آنها استاد رفتار هستند./1304/202/ب2

ارسال نظرات