۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۳۱۲۸۷۶
دبیر شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان:

نافرمانی از رهبر جامعه سبب تنازع بین شیعه و سنی می شود

خبرگزاری رسا ـ دبیر شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان، گفت: نافرمانی از رهبر جامعه سبب تنازع بین شیعه و سنی می شود بنابراین برای جلوگیری از نفوذ دشمن باید شیعه و سنی و همه اقشار اجتماع گوش به فرمان رهبری باشند.
حجت الاسلام فرجام

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام فرجام دبیر شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان، ظهر امروز ششم بهمن در اختتامیه نشست «جریان شناسی تشیع انگلیسی و تسنن آمریکایی» با حضور120 نفر ازعلما و چهره های تقریبی مناطق تلفیقی خراسان رضوی ضمن گرامیداشت دهه فجر و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی با رهبری امام راحل هندسه ای دارد و مهندسی آن با الهام از قرآن و سنت طرحی و اجرا شد.

 

سه ضلع مهندسی انقلاب

وی با اشاره به سه ضلع مهندسی انقلاب افزود: یک ضلع انقلاب، اسلام، ایمان و باور دینی و اعتقادات قرآنی و حدیثی و ضلع دوم، اعتماد به مردم دین باور از هر قشری با هر گرایشی و ضلع سوم رهبری مبتنی برایمان و هدایت توده‌های عظیم مؤمنین است و در عین حال انقلاب را نه امام به تنهایی می توانستند به سرانجام برسانند و نه مردم.

 

حجت الاسلام فرجام بیان داشت: دشمنان در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای ضربه زدن به انقلاب در این سه ضلع کار کرده اند و در همه زمان هایی که در درون جامعه به دلیل احساس امنیت و فضای آرام افراد دچار رخوت و سستی می شوند دشمنان بیدار هستند.

 

وی ادامه داد: دشمنان لحظه به لحظه اوضاع را رصد می کنند و برای تخریب نظام از هر سه ضلع وارد شده تا مثلث انقلاب را برهم بریزند.

 

دبیر شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان خاطرنشان کرد: اگر سه ضلع مثلث به هم پیوسته باشند و آسیب پذیر نشوند زمینه نفوذ دشمن که رهبر معظم انقلاب در سخنان خود بارها نسبت به آن هشدار داده اند به وجود نمی آید.

 

وی درادامه به بیان رخدادهای بعد از انقلاب در توهین به باورهای مردم پرداخت و اظهار کرد: حمله به باورها و تهی کردن ایمان مردم نسبت به دین به مراتب خطرناکتر از قرآن آتش زدن یک کشیش، کشیدن کاریکاتور از چهره پیامبر(ص) و موضع گیری های برخی مزدوران داخلی است.

 

حجت الاسلام فرجام گفت: این ترفندی است که در آن دشمن با استفاده از آن باورهای شیعه و اهل سنت را توامان مورد هجمه قرار داده است.

 

تعریف نفوذ

وی در تعریف نفوذ گفت: نفوذ از ناحیه دشمن فرستادن موریانه هایی است که اضلاع سه گانه انقلاب اسلامی را هدف قرار داده است و قصد خدشه دار کردن آنها را دارد و گم شدن خطوط مرزی و ورود دشمن به مرزهای جمهوری اسلامی همان نفوذ است.

 

دبیر شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان خاطرنشان کرد: بر این اساس علما باید خطوط مرزی را تبیین کنند زیرا اگر مردم مرزها را نشناسند زمینه نفوذ دشمن به وجود می آید.

 

وی ادامه داد: این که امروز به نام اسلام، مسلمان را سر می برند و در سوریه از 72 ملت جمع شده و مسلمان کشی به راه انداخته اند نشان می دهد مرزهای بین کفر و اسلام جا به جا شده است.

 

مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان گفت: رسالت علما در این برهه معرفی دین به مردم است از این رو اگر بخواهیم مرز بین کفر و اسلام گم نشود نباید به عناصر افراطی در هر دو جریان فرصت سوء استفاده داد تا به نام اهل بیت(ع) اهل سنت را تهدید کنند یا جوانان اهل سنت را در مقابل شیعه بشورانند.

 

یکپارچگی مردم و استقلال کشور بزرگترین نعمت است

وی افزود: یکپارچگی مردم و استقلال کشور بزرگترین نعمت می باشد بنابراین دشمن درصدد است از طریق نفوذ، آزادی و وحدت را از بین ببرد پس باید اختلافات را کنار گذاشته و بیش از پیش متحد شویم.

 

حجت الاسلام فرجام ادامه داد: اختلاف در دین پذیرفته است اما تنازع پذیرفته نیست از این رو باید اختلافات بین شیعه و سنی در محافل و مجالس بحث و وعظ بیان و ختم شود تا زمینه ای برای پیکار و دشمنی نشود.

 

وی گفت: نافرمانی از رهبر جامعه باعث تنازع بین شیعه و سنی می شود بنابراین برای جلوگیری از نفوذ دشمن باید شیعه و سنی و همه اقشار اجتماع گوش به فرمان رهبری باشند.

 

مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان  اظهار کرد: اگر بخواهیم زمینه نفوذ دشمن را ببندیم همه باید گوش به فرمان رهبری دهیم که نافرمانی از رهبری زمینه نفوذ و ورود دشمن را فراهم می سازد و ما را در لبه پرتگاه سقوط قرار می دهد./934/202/ب3

ارسال نظرات