مراسم یادبود مرحوم فرج الله سلحشور در قم برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم یادبود درگذشت هنرمند متعهد و انقلابی مرحوم فرج الله سلحشور امشب با حضور علما، طلاب، فضلا، هنرمندان، هیأت مذهبی و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد.
از حاضران در این مراسم آیتالله امینی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیتالله ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبری، آیتالله مصباح یزدی رییس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، حجتالاسلام والمسلمین سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجتالاسلام والمسلمین اکبری نماینده ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) قم بودند.
حجتالاسلام والمسلمین غرویان، اعضای دفتر مراجع عظام تقلید مکارم شیرازی، جوادی آملی، علویگرگانی، نوری همدانی، علی بهجت فرزند آیتالله بهجت، حجتالاسلام حسینینژاد رییس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در این مراسم حضور داشتند.
حجت الاسلام مجتبی ذوالنور و احمد امیرآبادی نمایندگان منتخب مردم قم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، سردار جباری فرمانده سپاه ولی امر، سردار احمدی فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) قم و معاونان، سردار مجتبایی فرماندهی نیروی انتظامی استان قم، صادقی استاندار قم، شهردار قم، مدیر کل فرهنگ و ارشاد قم، خدام مسجد جمکران، سخنرانان و مداحان مطرح کشوری از دیگر حاضران در این مراسم بودند.
همچنین در این مراسم پیام رهبر معظم انقلاب و آیتالله مکارم شیرازی در پی درگذشت این هنرمند انقلابی قرائت شد.
در ابتدای این مراسم آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری بینالمللی قرآن کریم یزدانپناه قرائت شد و حاج عباس حیدرزاده و حاج رضا عاصی و حاج علی مالکینژاد به مداحی پرداختند.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی طائب رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار در این مراسم به برخی از ویژگیهای مرحوم سلحشور اشاره کرد و یادآور شد: او خود را در اختیار خدا قرار داده بود و به آزادهای تبدیل شده بود و حرف خود را میزد؛ به دنبال این نبود که اگر من فلان حرف را بزنم، طرفداران خود را از دست میدهم؛ گاهی در جبهه هنر به نارواییهایی که هست، میتاخت؛ برخی میگفتند که اگر او نگوید، جایگاهش بهتر میشود و او میگفت من حرفم را میزنم.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان اینکه فرجالله سلحشور بر روی دوش دو قشر وظیفه گذاشت خاطرنشان کرد: با عمل خود ثابت کرد که امر به معروف نه از عمر میکاهد و نه متوقف میکند؛ او راه را باز کرد و بر روی دوش دو قشر وظیفه گذاشت: یکی هنرمندان و دیگری حوزویان؛ یک پیامی برای هنرمندان داشت که بیایند در مسیر قرآن سرمایهگذاری کنند که همه چیز در قرآن است؛ همچنین یک پیامی برای حوزویان داشت که انتقاداتی به او کردند که آن انتقادها به خود ما برمیگردد که چرا به روی داستانهای قرآن به خوبی کار نمیکنیم که بعدها انتقاد کنیم و این مسؤولیت حوزهها است.
وی درباره تأثیر تبدیل داستان های قرآنی به رسانهها اظهار داشت: اگر قرآن را به خوبی تبدیل به رسانه کنیم مقدار زیادی جوان را به میتوانیم به راه بیاوریم؛ اگر در حوزهها بر روی زوایای داستانهای قرآنی کار شود، یک سریال به اندازه دانشگاهها میتواند کار کند./822/پ202/ی