پاسخگویی به سوالات دینی در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران
بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هم شاهد حضور کارشناسان مرکزملی پاسخگویی به سؤالات دینی است که سؤالات و شبهات بازدیدکنندگان را پاسخ می دهند.
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمود سقایی "مسوول غرفه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران" با اعلام این خبر تصریح کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با استفاده از اساتید ومحققین حوزه علمیه و با هدف پاسخ گویی تخصصی به سوالات دینی اقشار مختلف جامعه، 8 نفر از کارشناسان خود را در گروه های تخصصی علوم اسلامی سازماندهی کرده که تا انتهای نمایشگاه قصد داریم از حدود 90 کارشناس استفاده کنیم تا از همه استعدادها بهره مند شویم.
وی ادامه داد: دفاع مستدل از مبانی فکری و آموزه های اسلام و پاسخ گویی به شبهات رایج متناسب با نیاز مخاطبان؛ ارائه مشاوره دینی درپاسخ به نیازهای فکری، رفتاری و روانی مخاطبان؛ تحلیل جریان شناسانه پرسش ها وشبهات به منظور اطلاع رسانی به مراکز حوزوی، علمی، فرهنگی و مجموعه های مرتبط؛ استخراج، جمع آوری، طبقه بندی وتنظیم شبهات وپرسش های مخاطبان ازجمله اهداف مرکزملی پاسخگویی به سوالات دینی است.
حجت الاسلام والمسلمین سقایی بیان داشت: برقراری ارتباط فعال و سازنده با دیگر مراکز پاسخ گویی با هدف برقراری هماهنگی، اجرای طرح های مشترک و جلوگیری از انجام کارهای موازی؛ تدوین مجموعه های نرم افزاری، جزوه، کتاب و...از دیگر اهداف این مرکز است.
وی با اشاره به پاسخگویی مکتوب، تلفنی و مجازی در این مرکز گفت: وبگاه پاسخگو به نشانی pasokhgoo.ir به عنوان پرتال مرکزملی پاسخگویی به سوالات دینی و ویترین آن مجموعه، به ارائه خدمات می پردازد که این سایت دارای حدود 25هزار کاربر فعال و با بازدید روزانه بالغ بر 7 هزار نفر می باشد.
مسوول غرفه این مرکز در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران خاطرنشان کرد: روزانه بیش از 1000 سوال توسط قشرهای مختلف پرسیده می شود که براساس نظرسنجی های انجام شده، مراجعه کنندگان با رضایت غرفه را ترک می کنند و راه های ارتباط آنان با این مرکز برای آینده نیز به آنان معرفی می شود که بسیاری از آنان پس از آشنایی در طول سال با این مرکز ارتباط دارند.
وی در خصوص آمار نظرسنجی های صورت گرفته در سال گذشته گفت: حدود 98 درصد از مراجعه کنندگان از پاسخ های دریافتی رضایت کامل دارند و 2درصد نیز پاسخ های دریافتی را متوسط دانسته اند و بحمدالله افراد مراجعه کننده پاسخ های دریافتی را ضعیف نداسته اند.
حجت الاسلام والمسلمین سقایی با اشاره به اینکه طبق نظرسنجی های سال گذشته بیشتر سوالات مطرح شده فقهی بوده است اظهارداشت: پس از سوالات فقهی، سوالات احکام و اخلاق در رتبه های بعدی بیشترین سوالات مطرح شده قرار دارند.
لازم به ذکر است، دفترتبلیغات اسلامی با درک نیازهای جامعه و مطالبات مردم در زمینه مسائل دینی و به منظور تمرکز و ارتقاء و ساماندهی سطح بخش های مختلف پاسخ گویی درون سازمان، مرکزی منسجم و گسترده ای تحت عنوان «مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی» را تاسیس نمود./874/د102/ی
ارسال نظرات