۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۴۲۹۸۷۲
با حضور مسؤولان رسانه‌ای نهادهای مختلف حوزوی و مؤسسات فرهنگی؛

نشست حوزه، مبلغان و رسانه ها در مشهد برگزار شد

نشست حوزه، مبلغان و رسانه‌ها با حضور مسؤولان رسانه‌ای نهادهای مختلف حوزوی و مؤسسات فرهنگی در دفتر نمایندگی خراسان اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه برگزار شد.
نشست امروز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، نشست حوزه، مبلغان و رسانه ها با موضوع راه‌های استفاده بهینه از رسانه‌ها در ترویج و اطلاع‌رسانی مفاهیم مذهبی و دینی و امروز در محل سالن جلسات دفتر نمایندگی خراسان اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه با حضور جمعی از نمایندگان نهادهای حوزوی، دینی و فرهنگی در محل سالن اجتماعات دفتر نمایندگی خراسان اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه برگزار شد.


احمد عارفخانی مدیر دفتر نمایندگی خراسان اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه در ابتدای این جلسه به نقش رادیو و تلویزیون در ارتقای فرهنگ جامعه پرداخت و خاطر نشان کرد: اخیرا رسانه های جدید و شبکه های مجازی جدیدی  پا به عرصه این جهان گذاشسته اند که این یک خطر جدی برای مردم و به ویژه حوزه های علمیه است.


وی تصریح کرد: پیش از انقلاب، منبر تنها رسانه‌‌ای بود که طلاب برای تبلیغ دین در اختیار داشتند، اما امروزه  ورود طلاب به تمامی فضاهای رسانه‌ای اعم از صدا و سیما و شبکه‌های مجازی فراهم است و باید از این فرصت به نحو احسن استفاده کرد.


مدیر دفتر نمایندگی خراسان اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه در ادامه با اشاره به اینکه از شبکه های اجتماعی می توان به عنوان چاقوی دولبه استفاده کرد، به تاکید رهبری نسبت به استفاده صحیح از فضای مجازی اشاره کرد و افزود: اتفاقات، حوادث و  فتنه 88 از طریق فضای مجازی بود که دشمن از این طریق توانست  بیشترین اتفاقات را در کشور رقم بزند. 


عارفخانی در ادامه با بیان اینکه 23 شبکه از جمله شبکه های وهابیت علیه دولت ایران برنامه تولید می کنند، به توجه ويژه و اقدامات عملي در این زمینه پرداخت و افزود: آیا با شیوه های تبلیغ سنتی در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان پاسخگوی نیازهای نسل جوان هستیم؟


وی با بیان اینکه بعد از آموزش و پژوهش، توجه به رسانه ها در حوزه های علمیه مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: متاسفانه در پژوهش های حوزوی مطالب رسانه ای کمتر دیده می شود و این یک ضعف بسیار جدی است.


مدیر دفتر نمایندگی خراسان اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه در ادامه با اظهار تاسف از اینکه طلاب و روحانیان از دوره های رسانه ای کمتر استقبال می کنند، به اهمیت رسانه شناسی و سواد رسانه ای در حوزه علمیه تاکید کرد.


 
وی در پایان بحث خود با بیان اینکه مدیر حوزه علمیه خراسان باید مشاور رسانه ای داشته باشد، ایجاد تحول در نظام تبلیغی حوزه با آموزش تکنیک‌های رسانه‌ای به مبلّغان، تربیت نیروهای جوان متخصص در حوزه‌های مختلف رسانه‌ای، ایجاد زمینه‌های لازم برای پژوهش طلاب در مقوله رسانه و فراهم کردن بستر تعامل وسیع‌تر حوزویان با رسانه‌های عمومی را جهت بهبود وضعیت و پر شدن خلأهای موجود در این زمینه پیشنهاد داد.


مسؤول اداره تبليغ معاونت فرهنگي تبليغي حوزه علمیه خراسان در ادامه این نشست پیشنهاد ورود تخصصی طلاب از پایه 7 تحصیلی به موضوعات رسانه‌ای را تأکید کرد و اظهار داشت: غفلت در حوزه رسانه سبب می شود که ضربات جبران‌ناپذیری از سوی دشمن را داشته باشیم.


حجت الاسلام ریحانی تصریح کرد: باید مسأله پرورش نیرو در حوزه مسائل رسانه‌ای مورد توجه قرار گیرد و هر متخصصی در کنار خود افرادی با تخصص مشابه را تربیت کند تا به جای بزرگ کردن گروه شخصی، شاهد تکثیر گروه‌های فعال در حوزه رسانه باشیم.


خاطر نشان می شود در پایان نشست تخصصی حوزه، مبلغان و رسانه ها از مجمعه انیمیشین «عزازیل» که در 13 فاز به زندگی شیطان قبل از خلقت انسان و سیر خلقت انسان از دید وی تا عصر حاضر می پردازد رونمایی شد.


 
گفتنی است در این نشست تخصصی محمد صادق حاتمی، مدیر باشگاه خبرنگاران صدا و سیمای خراسان رضوی، ابراهیمی، مدیر آموزش سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام ریحانی، مسؤول اداره تبليغ معاونت فرهنگی تبليغي حوزه علمیه خراسان و حجت الاسلام حسینی مدیر موسسه فراگستر محقق و جمعی از نمایندگان نهادهای حوزوی، دینی و فرهنگی فعال در مشهد حضور داشتند و به ارائه نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود در مورد راه‌های استفاده بهینه از رسانه‌ها در ترویج و اطلاع‌رسانی مفاهیم مذهبی و دینی به مردم پرداختند./201/859/ب1

ارسال نظرات