۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
کد خبر: ۷۹۶۸۴۰
به مناسب ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) صورت گرفت؛

برگزاری نشست‌های فرهنگی و مذهبی در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا داراب

برگزاری نشست‌های فرهنگی و مذهبی در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا داراب
فارس- در آستانه ایام شهادت حضرت زهرا(س) به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) داراب، مجموعه نشست‌های آموزشی و مذهبی با محوریت بازشناسی سیره حضرت زهرا(س) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، در آستانه ایام شهادت حضرت زهرا(س) به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) داراب، مجموعه نشست‌های آموزشی و مذهبی با محوریت بازشناسی سیره حضرت زهرا(س) برگزار شد.
 
نشست مذهبی ویژه بانوان با محوریت جایگاه معرفت در سیره حضرت زهرا(س) برگزار شد که در این محفل نرگس تاجوران از مبلغان حوزه علمیه، با بیان حدیثی از حضرت زهرا(س) درباره فضیلت صلوات گفت: هر کس سه روز پیاپی بر حضرت صلوات بفرستد، خداوند گناهان گذشته و آینده او را می‌آمرزد و در بهشت همنشین پیامبر(ص) خواهد بود.
 
 وی هدف اصلی حضور در مجالس دینی را «کسب معرفت» دانست و با نقل داستانی از زندگی یکی از شاگردان مرحوم آیت‌الله میلانی، بر نقش نیت خالص در دریافت فیض الهی تأکید کرد.
 
تاجوران همچنین سه مورد محبوب حضرت زهرا(س) را «تلاوت قرآن، نگاه به چهره پیامبر(ص) و انفاق در راه خدا» برشمرد و افزود: تلاوت قرآن باید با تدبر و عمل همراه باشد تا اثرگذار شود.» وی دعا را به استناد آیه‌ی «ادعونی استجب لکم» از سوره غافر، مغز عبادت دانست و با اشاره به نمونه‌هایی از داستان‌های پیامبران، تسلیم در برابر تقدیر الهی را شرط استجابت دعا عنوان کرد.
 
همچنین در مراسم عزاداری ایام فاطمیه که در همین حوزه برگزار شد، زهرا شاه‌میرزایی به سخنرانی پرداخت و ضمن اشاره به مقام والای حضرت زهرا(س) گفت: برگزاری این مراسم‌ها به خواست و عنایت خود حضرت است و اشک بر نام ایشان نشانه لطف خاص الهی است.
 
وی با یادآوری سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه «رزق یک سال کشور در شب‌های فاطمیه تقسیم می‌شود» این ایام را فرصتی ارزشمند برای کسب رزق معنوی دانست. شاه‌میرزایی با بیان خاطراتی از توسلات شهدا در دوران دفاع مقدس افزود:رزمندگان پیروزی خود را از برکت توسل به حضرت زهرا(س) می‌دانستند.
 
وی در ادامه با اشاره به آیات قرآن درباره الگوهای الهی گفت: خداوند در قرآن، پیامبران و اولیای خود را به عنوان نمونه‌های عینی برای رشد بشر معرفی کرده است؛ حضرت محمد(ص) الگوی نیکو، حضرت مریم(س) الگوی پاکدامنی و حضرت زهرا(س) الگویی جامع برای همه انسان‌هاست.
 
او در پایان با استناد به روایت «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة» تأکید کرد: شناخت امام، محبت به او و اطاعت از فرمانش، سه مرحله‌ی حقیقی انتظار است. اگر شیعیان به اندازه تشنگی یک جرعه آب، مشتاق امام خود باشند، ظهور تحقق می‌یابد.
 
همچنین نشست آموزشی «راهکارهای جذب نسل جوان و دانش‌آموزان به نماز» ویژه مبلغین دانش‌آموزی، با حضور حجت‌الاسلام یزدان‌پرست، معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه و استاد جهانبخشی از اساتید حوزه، در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) داراب برگزار گردید.
 
استاد جهانبخشی در سخنانی با تأکید بر تدریجی بودن امر تربیت دینی گفت: «تربیت یک فرآیند زمان‌بر است و باید از جایی آغاز شود که دانش‌آموز آمادگی دارد و به جایی ختم شود که خداوند می‌خواهد.» وی با اشاره به اهمیت شناخت ذهن و نیازهای فکری نسل نوجوان افزود: «برقراری ارتباط مؤثر با نسل جدید نیازمند درک روحیات، دغدغه‌ها و زبان مشترک با آنان است.
 
در ادامه، استاد به مباحثی همچون اصول تربیتی، مخاطب‌شناسی، شناخت موانع و ارائه راهکارهای عملی در تبلیغ دینی پرداخت و با استفاده از روش بارش فکری، وضعیت مدارس و شیوه‌های مؤثر در ترویج نماز را مورد بررسی قرار داد.
ارسال نظرات