۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۹
کد خبر: ۴۳۱۳۹۵
مدیر حوزه علمیه محمودیه کرمان مطرح کرد؛

نقش مبارزه با نفس در از بین بردن آسیب‌های روحی

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که مردم اعتقاد به خدا دارند ولی اعتماد ندارند، گفت: یکی از تفاوت های مردم قدیم با جوانان امروزی این است که مردمان قدیم با توکل به خدا زندگی می کردند ولی امروزه متأسفانه ایمان ها ضعیف شده است.
توکل برخدا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام یدالله صادقی مدیر حوزه علمیه محمودیه کرمان امشب در مسجد امام زمان(ع) کرمان، گفت: انسان ها ماه رمضان خود را با گناه از بین نبرند.

 

وی افزود: آغاز انسانیت افراد از ماه رمضان شروع می شود همچون درختانی که در فصل بهار زنده می شوند و رشد می کنند.

 

حجت الاسلام صادقی با بین این که فصل بهار فصل زنده شدن درختان بوده، اظهار داشت: اگر کسی توانست در ماه مبارک رمضان خودش را از هر جهت درست کند و از گناه دور شود، می تواند ماه مبارک رمضان را فصلی نو برای خود برقرار کند.

 

وی خاطرنشان کرد: مهم ترین کاری که در زندگی انسان ها بوده، این است که روح خود را درست کنند و برای درست کردن روح بهترین فرصت ماه رمضان قرار داده شده که روح خود را با عبادت به خدا نزدیک کند.

 

استاد حوزه علمیه کرمان با بیان این که بهترین کار در ماه رمضان قرآن خواندن است، ابراز داشت: قرآن خواندن زمانی فایده دارد که انسان افزون بر خواندن قرآن به گفته های خدا توجه کرده و به آن ها عمل کند.

 

وی بیان داشت: سعی کنیم نیروی باطنی خودمان را با خواندن نماز شب بالا ببریم همچون امام خمینی(ره) که توانست با بالا بردن نیروی باطنی خود انقلابی را در کشور بدون هیچ سلاحی به وجود بیاورد.

 

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که مردم اعتقاد به خدا دارند ولی اعتماد ندارند، یادآور شد: یکی از تفاوت های مردم قدیم با جوانان امروزی این است که مردمان قدیم با توکل به خدا زندگی می کردند ولی مردمان امروزی متأسفانه ایمان ضعیفی را برای خود برقرار کرده اند.

 

وی ابراز داشت: برنامه ریزی کردن برای معنویات مهم ترین کار برای افراد بیان شده است و انسان ها افزون بر این که برای زندگی مادی خود برنامه مادی یا درس برقرار می کنند، سعی کنند برای روح و عبادت خود هم برنامه ریزی کنند زیرا هر عبادتی جای مناسب خود را دارا است.

 

مدیر حوزه علمیه محمودیه کرمان اظهار داشت: زمانی عبادت در انسان تأثیر پذیر است که انسان ها فقط به روزه داشتن و خوردن و آشامیدن اکتفا نکنند بلکه باید مراقب اعمال و جوارح خود هم باشند.

 

وی در پایان گفت: به تدریج با نفس مبارزه کنیم تا بتوانیم آسیب های روحی خودمان را برطرف کنیم و به خدا نزدیک شویم./202/9707/ب1

ارسال نظرات