دومين سالگرد حجت الاسلام والمسلمین جباری در بهشهر برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بهشهر، حجت الاسلام سيد عربعلي جباري، امام جمعه بهشهر امروز در دومين سالگرد ارتحال حجت الاسلام والمسلمین سید صابر جباری، نماينده مردم مازندران در خبرگان رهبري و امام جمعه بهشهر و دهمين يادواره سرداران و 800 شهيد شهرستان بهشهر و شهداي مدافع حرم، گفت: پیام شهدا و علما بصیرت و اگاهی و عزت و همدلی و اقتدار و پیروی از ولایت فقیه است.
وي افزود: امروز دشمنان سعی دارند با ياران امام و رهبری سر ناسازگاری داشته باشند كه باید هوشیار باشیم و بدانيم عمود خیمه ما رهبری است و بايد حول اين محور حركت كنيم.
امام جمعه بهشهر از حجت الاسلام سيد صابر جباري امام جمعه فقيد بهشهر به عنوان مردی بزرگ نام برد كه در خدمت به اسلام، مسلمين و مردم از هيچ تلاشی فروگذار نبود و مردم داري اش كم نظير بود و بايد الگوي جامعه باشد.
وي ادامه داد: همه افرادی که به شهدا و علما ارادت دارند باید پیرو زبانی و عملی ولایت فقیه باشد و بدانند فلسفه اصلی حکومت ولایت است که باید در استمرار آن تلاش شود.
حجت الاسلام سيد ضياءالدين جباري، فرزند حجت الاسلام والمسلمین سيد صابر جباري امام جمعه فقيد بهشهر هم در سخناني با تجليل از آحاد مردم و مسؤولان براي حضور در اين مراسم، گفت: امروز با گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی مردم ما همچون در راه استمرار انقلاب تلاش دارند و در سال اقتصاد مقاومتی هم مردم نشان دادند که پایبند به نطام هستند و در راه آرمانهای انقلاب استوار مانده اند.
وي افزود: امروز تببین و بررسی ابعاد مختلف انقلاب بر عهده همه فرهیختگان، روحانیان و اساتيد و علما است كه بايد در راستاي فرامين رهبري گام برداشته و حركت كنيم و جامعه را از گزند حوادث در امان داريم.
مروري بر زندگي آيت الله جباري
به گزارش خبرگزاری رسا در بهشهر، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید صابر جباری از علمای برجسته استان مازندران، امام جمعه بهشهر و نماینده ادوار مجلس خبرگان رهبری هشتم فروردین 1317 در روستای متکازین از توابع شهرستان بهشهر در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد؛ پدرش، حجتالاسلام والمسلمین حاج سید محمد جبّاری که خود در کسوت روحانیت بود از کودکی به تعلیم فرزندش همت گمارد به طوری که وی در 12 سالگی سطح مقدماتی علوم اسلامی را آموخته و آماده کسب معارف بالاتر شد، پس از آن به حوزه علمیه کوهستان بار سفر بست و نزد علمایی چون آیتالله کوهستانی، حجج اسلام سمچولی و سید زکریا حسینی متکازینی به تحصیل علوم حوزوی پرداخت.
مرحوم حجت الاسلام والمسلمین جباری در زمان طاغوت و طول هشت سال دفاع مقدس نیز حضوری فعال داشت، از نیمه سال 1341 تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی در معیت علمای وارسته مازندرانی چون شهید مجاهد آیتالله هاشمی نژاد، آیتالله جوادی آملی، مرحوم آیتالله صالحی مازندرانی و مرحوم آیتالله هادی روحانی به مبارزه علیه رژیم شاهنشاهی پرداخت، وی همچنین در سالهای قبل و بعد از انقلاب همواره برای تبلیغ به شهرهای مختلف کشور از جمله مشهد، گرگان، سمنان، دامغان، فومن، اراک، خوانسار، آمل، فریدونکنار، محمودآباد و توابع قم رفت و در روشنگری مردم نسبت به مسائل روز جامعه نقش مؤثری داشت.
ساخت مدارس، مساجد و اماکن مذهبی متعدد، پیگیری جدی برای ساختن بیمارستانهای امام خمینی(ره) و شهدای بهشهر، ایجاد دانشگاه علم و فناوری مازندران، تداوم و بقاء دانشگاه پیام نور، ایجاد درمانگاه و خانههای بهداشت و از همه مهمتر ساخت مسجد جامع و مصلای بزرگ شهرستان بهشهر اشاره کرد؛ وی سرانجام در دهم شهریورماه سال 93 و پس از اقامه نماز صبح به ملکوت اعلی پیوست./1317/202/ب2