مراسم قمهزنی از سوی دشمنان رصد میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حشمت الله قنبری، کارشناس معارف اسلامی امروز به مناسبت ایام سوگواری ماه محرم که در حسینیه مکتب الزهر(س) برگزار شد با اشاره به اینکه امروزه شیعه و اهل بیت(ع) یک جریان نجاتبخش است، اظهار داشت: روزی نام شیعه همراه با مخاطره بود، در اصل کسانی که در کنار اهل بیت(ع) بودند مجبور به پرداخت هزینههای گزاف بودند.
وی ادامه داد: شیعه در زمان اهل بیت(ع) تنها و غریب بود، اما امروز شیعه یعنی حزب الله، در دنیا 8 کشور جهان برای نابودی قدرت اسرائیل تلاش کردند اما نتوانستند ولی تعدادی جوان شیعه موسوم به حزب الله آن را انجام دادند، پس شیعه یعنی یک اراده مصمم که میتواند در مقابل اراده قدرت سلطهگر فائق بایستد و آن را در هم بشکند، در واقع شیعه یعنی پرچم بلند اسلام و مردمانی که در ناامنترین قسمت غرب آسیا به برکت اهل بیت(ع) در امنیت کامل زندگی میکنند.
کارشناس معارف اسلامی با بیان اینکه شیعه توانست نقاب از روی اسلام دروغین غرب بردارد، خاطرنشان کرد: کسانی که اعمالی مانند قمهزنی را به راه انداختهاند بدانید که اخلاصی پشت آن نیست حتی اگر شخصی از روی شیدایی این کار را انجام دهد، اهلبیت(ع) امروز یک مردمانی را پرورش داده است که به راحتی در مقابل آمریکا ایستادگی میکنند.
قنبری با اشاره به اینکه برخی مراسمها چون قمهزنی ذهن افکار خام عمومی را خراب میکند، تصریح کرد: انجام قمهزنی از سوی گروههای دشمن رصد میشود و از همین تیغ برنده شمشیر اسلام را به دنیا نشان میدهند، این عمل وقتی انجام میشود اهانت به وجود میآید مقام شهدا زیر سوال میرود و از همین رو اسلام در چشم افکار عمومی بیاعتماد میکند.
وی افزود: ما در ماه محرم برای احقاق حق عزاداری میکنیم، بنابراین عزارداری ما برای خالی کردن هیجانات نیست، حال اینکه میگویند حضرت زینب(س) سر بر چوب محمل زد دلیل برای قمهزنی نیست، حضرت زینب(س) در تمام دوران پس از عاشورا با زبان تیز و حق خود دشمن را برهنه کرد، پس ما به جای آنکه شمشیر بر سر خودمان بزنیم همان تیغ را بر فرق سر دشمن بزنیم.
کارشناس معارف اسلامی با بیان اینکه عفاف، حیا و حجاب سه موضوع محوری در حیات انسان است، تأکید کرد: در این سه محور باید گفت که حیا بر هر دو این محورها مقدم است، در اصل حجاب و عفاف محصول حیا است که در تلفیق با هم حیاط طیبه را به وجود میآورد، در عصر ما نیاز به حیا بسیار مهم است، بیحیایی محصول بیحجابی است که هر دو آن محصول یک مجموعه رفتارهای وقیحانه است.
قنبری با اشاره به اینکه مسؤولان فقط میگویند بی عفتی موج میزند، تأکید کرد: یکی باید از این آقایان بپرسد چه کسی این شرایط را به وجود آورده است، باید بدانید که درس معرفت به جوانان ما داده نشده است به همین منظور گناه را در اصل گناه نمیبینند، بنابراین این سوال پیش میآید که ریشه این عیبها از کجاست؟ و سهم افراد و سازمانها چقدر است؟
وی یادآور شد: اگر پدر و مادر محیط آرامی در خانه فراهم نکنند در آینده بروز رفتار ناهنجار خواهیم داشت، دنیای مجازی امروز بر زندگی ما سوار شده است، پدر و مادر خیالشان راحت که صدایی از فرزندانشان بیرون نمیآید اما از خود سوال نمیکنند که آنها در این سکوت به چه سمتی میروند؟
کارشناس معارف اسلامی با بیان اینکه اگر میخواهید حیا پابرجا بماند اخلاق باید احیا شود، ابراز داشت: در منطق اسلام حیا یکی از عالیترین صفات انسانی است و اگر در اجتماع از بین برود تمام فضیلتها خشکیده میشود و هیچ عبادتی مورد قبول نیست، زیر ساخت تمام ارزشهای انسانی حیا داشتن است، حیا دارای سه رکن است که اولین رکن آن «فاعل» است، یعنی کسی که خود را میشناسد و برای خودش بزرگواری قائل است، این شخص اجازه قضاوت کردن در مورد خودش را به دیگران نمیدهد.
قنبری با اشاره به اینکه رکن دوم حیا «فعل» است، گفت: به این معنا که عمل ناپسند را شایسته خودش نمیداند، رکن سوم حیا «ناظر» است، یعنی فاعل بداند که عمل، حرف، نگاه و زبان او دیده میشود، حال فکر کنید که خداوندناظر اعمال شما است در حال انجام گناه اجل انسان برسد حال با این شرایط انسان شرم نمیکند با این شرایط به دیدار معبود برود، بدین ترتیب حیا به این مهمی از داخل خانه شکل میگیرد.
وی ابراز داشت: در آن دنیا فراموش نکنید که بابت تربیت فرزندان شما در آن دنیا سوال میشود، برخی انسانها زورشان به هیچ جا نمیرسد سر فرزندان خود خالی میکند و این عینه بی حیایی است، حال این پدر و مادر میتوانند به فرزندان خود عزت و بزرگی یاد بدهند، توصیه میکنم با فرزندانتان حرف بزنید و با اشتباهی که میکنند راه برگشت برای آنها بگذارید.
قتبری در پایان گفت: اگر از همه جای هستی ناامید شدید خداوند کانون امید است، در واقع خداوند بالاتر از پدر و مادر هم است و همیشه در کنار شماست و میتوانید بر او تکیه کنید./816/202/ب2