دنیاگرایی تهدیدی برای ارزشهای اسلامی/ حفظ وحدت نخستین ابزار برای مقابله با دشمن
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام مهدی خدابنده، مدیر حوزه علمیه ثقلین شهر کیان، ظهر امروز در نشست بصیرتی معرفتی بسیجیان شهرستان شهرکرد اظهار کرد: امامان معصوم علیهم السلام با شیوههای مختلف در معرفی دین تلاش می ورزیدند و به معرفی داده های غلط فرهنگ بیگانه می پرداختند.
وی افزود: بهترین راه مبارزه با تهاجم فرهنگی آموزه های مکتب عاشورایی امام حسین(ع) است که گوشه هایی از تجلیات آن شهید محمدحسین فهمیدهای ساخت که دشمن استکباری از ذکر درس شهادتش در کتب درسی در هراس است.
امام جمعه شهر کیان با اشاره به اینکه دنیاگرایی یک تهدید برای ارزشهای اسلامی است، ادامه داد: انسان دیندار به دنبال دنیا نمی رود و بدان دل نمی بندد، بلکه آن را نردبان ترقی برای رسیدن به معنویات و کسب پاداش اخروی قرار میدهد و دینداری همیشه و همهجا با دنیاداری همراه نیست و آن کس که در بند حفظ دنیاست، از دینداری چیزی نمیداند.
حجت الاسلام خدابنده با هشدار نسبت به اینکه دنیاگرایی صاحبانش را به ورطه سقوط می کشاند، تصریح کرد: از اینرو اهل بیت علیهمالسلام پیروان خود را نسبت به عواقب دنیادوستی افراطی، هشدار می دهند و امام علی(ع) در این زمینه می فرماید، دنیا را محافظ دین خود بشمارید، اما هرگز با دین از دنیای خود پاسداری نکنید.
مدیر حوزه علمیه ثقلین، ضعف اعتقادی و فقر فرهنگی را یک تهدید دیگر برای ارزشهای اسلامی دانست و ادامه داد: پس از رحلت پیامبر(ص) همه چیز دگرگون شد، بسیاری از تازه مسلمانها پیامبر اسلام را درک نکرده بودند و بدین خاطر مسلمانان با بسیاری از سؤالات روبهرو شدند و جز ائمه علیهم السلام کسی توان پاسخگویی به آنها را نداشت.
وی افزود: فقر اعتقادی در روزهای نخست پس از رحلت پیامبراکرم(ص) نامحسوس بود اما به مرور زمان، فاجعههای دردناکی به بار آورد و دشمنان دین که متفرق شده بودند و یا ماسک دین به چهره زده بودند، با تفسیرهای مادی از دین، ضربه های غیرقابل جبرانی بر فرهنگ اسلامی وارد آوردند.
حجت الاسلام خدابنده حفظ وحدت را نخستین ابزار برای مقابله با دشمن عنوان کرد و افزود: دشمنان اسلام همواره از همبستگی امت اسلامی در هراس بوده و هستند و آنها می خواهند با در هم شکستن روح همگرایی در جامعه، ریشه دین را در قلوب امت بخشکانند.
امام جمعه کیان با اشاره به اثرات مثبت دعا و نیایش در رسیدن به کمال و مبارزه با حملات دشمن در جنگ نرم، خاطرنشان کرد: رسیدن به کمال جز در سایه پرستش و نیایش به پیشگاه خدا میسر نیست و نیایش خالصانه عظیمترین تحولات روحی را به وجود می آورد و در پرتو آن، باورهای اعتقادی افزایش می یابد.
این مقام مسؤول با اشاره به اینکه آنچه اکنون به عنوان خطرى جدى نه فقط جهان اسلام بلکه بشریت را تهدید مىکند، جنگ فکرى و عقیدتى و انحرافات و باورهاى غلطی است، افزود: با میدان دارى عوامل تربیت یافته در اردوگاه استکبار و صهیونیسم بین الملل که به راه افتاده است و از سادهاندیشى و ضعف اطلاعات و ناآگاهى و بعضاً تعصبات قومى و مذهبى بخشهایى از امت اسلامى سوء استفاده گسترده کرده و آتشى را برافروختهاند که تر و خشک در آن خواهند سوخت.
وی افزود: قطعاً براى عاملان اصلى فتنه، تروریسم، داعش، تکفیرى و وهابى نه شیعه حرمتى دارد و نه سنى و چنانکه بارها ثابت کردهاند، هرگاه منافعشان به خطر بیفتد، به همان میزان که به شیعه چنگ و دندان نشان مى دهند، به دیگر فرق اسلامى هم نشان مى دهند و پشت صحنه سیاستهاى شوم شیعه هراسى و ایران هراسى همان عناصر و عواملی هستند که در سطح بینالملل، اسلامهراسى را کلید زدهاند./202/9457/ب1