مظلوم نمایی تاکتیک بهائیت برای مقابله با نظام است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مسعود منفرد مسؤول پایگاه خبری بهایی پژوهی در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها، در بازدید از غرفه خبرگزاری رسا در رابطه با فعالیت بهائیت در ایران و شیوه های تبلیغی آن ها به ویژه در بین نسل جوان و دانشگاهیان، با بیان اینکه مظلوم نمایی بهاییت تاکتیک مقابله با نظام است، بیان کرد: فعالیت فرقه بهاییت در ایران از قبل و بعد انقلاب تفاوت اساسی کرده است؛ چرا که قبل انقلاب بخاطر حمایت رژیم گذشته بهاییت از همه امکانات خودشان برای اینکه مردم مسلمان و شیعه کشور را تحت تاثیر عقایدشان قرار بدهند استفاده می کردند اما بعد از انقلاب در فعالیت تبلیغی موفقیت چندانی نداشتند و عده زیادی از بهاییت دست کشیدند و به دامن اسلام آمدند.
وی افزود: بعد از انقلاب تا سال 62 سران تشکیلاتی اینها محاکمه و بعضی از آنها اعدام و بعضی به طرق دیگری از صحنه یا کشور خارج شدند اما از سال 62 سران این فرقه به دادستان کل اعلام کردند که فعالیت تشکیلاتیشان را در کشور تعطیل کرده اند و بعد از آن فعالیشان را پشت پرده و مخفیانه انجام می داند که دستگاه اطلاعاتی این فعالیت ها را رصد و کنترل می کرد.
مسؤول پایگاه خبری بهایی پژوهی ابراز کرد: سال 84 یعنی آخرین سال ریاست جمهوری آقای خاتمی سران بهاییت در کشور نامه سرگشاده ای خطاب به وی نوشتند و به بهانه این نامه نماینده های آنها با مسؤولان دولتی و غیر دولتی صحبت کردند و در واقع این تستی بود که آنها از جامعه اسلامی برای برخورد با مساله بهاییت به دست آوردند.
منفرد ادامه داد: وقتی آنها حس کردند فعالیشان می تواند تاثیر داشته باشد در فضای مجازی سعی کردند عقاید خود را به سمع مراجعه کنندگان به این فضای مجازی برسانند به این سایتها برسانند، البته روش های کنترل این فرقه به خصوص از فتنه 88 تغییر اساسی کرد و اکثر گرداندگان تشکیلات بهاییت محاکمه شدند و بعضی به زندان رفتند.
مسؤول پایگاه خبری بهایی پژوهی با بیان اینکه الان هم این فرقه تحت کنترل ساختار تشکیلاتی حساب شده ای است که از اسرائیل هدایت می شود، اظهار داشت: بهایی ها سعی می کنند به دنبال تلاشی که می کردند خودشان را در ردیف ادیان رسمی بین المللی قرار دهند پس سعی کردند از همه خصوصیاتی که در ادیان الهی هست به نوعی در تبلیغاتشان استفاده کنند؛ از این رو وقتی افراد را به محافل خصوصی دعوت می کنند سعی دارند با مناجاتی از سوی دخترخانم ها همراه با آهنگ خاص افراد را متقاعد کنند که ما هم مثل شما دارای دین و عقایدی هستیم.
این کارشناس فرقه بهاییت ادامه داد: با این اوصاف افراد به آنها گرایش پیدا می کنند و آنها نیز در ادامه کلاس های روحی مطالبی بیان می کنند که ارتباطی با اسلام و تشیع ندارد و در کلاس های بالاتر جوری رفتار می کنند که اینها بیش از اینکه به افکار آنها جذبه یابند نسبت به سلوک عاطفی و نوع برخوردشان که با روش های تبلیغی همراه است گرایش می یابند.
منفرد خاطرنشان کرد: آنها سعی می کنند با برنامه هایی مثل کوه رفتن و برگزاری اردوی تفریحی افراد را جذب کنند و بگویند ما از دینی تبعیت می کنیم که از یک طرف هیچ محدودیتی در این دین نیست و شعارهایی مثل تساوی حقوق انسانی را جوری عنوان می کنند که افراد باورشان می شود در عمل هم اجرا می شود.
مسؤول پایگاه خبری بهایی پژوهی با اشاره به اینکه بعد با حضور در کلیه مراکز خدماتی مثل بهزیستی و مهدهای کودک، در بین کودکان کار و معتاد سعی دارند این افراد را جذب فرقه خودشان کنند، گفت: بعد از اینکه آنها در کارهایی مثل نظافت محیط زیست و کمک به افراد معتاد و کار به صورت رایگان پایگاه خود را محکم کردند به معرفی خود می پردازند و بهاییت را در جامعه تبلیغ می کنند.
منفرد بیان داشت: بهاییت به ویژه در سال های اخیر که بعضی از آنها که وابسته به خانواده هایی بودند که تبلیغ می کردند از ورود به دانشگاه منع شدند بهاییت اقدام به مظلوم نمایی کردند تا جایی که در نمایشگاه مطبوعات فعلی برخی از جوانان از ما می پرسیدند چرا آنها را از ورود به دانشگاه منع می می کنید.
مسؤول پایگاه خبری بهایی پژوهی با بیان اینکه بیش از 100 بهایی در دانشگاه ایران چون فعالیت تبلیغی نداشتند مشغول به تحصیل هستند، افزود: سال 62 بزرگان بهاییت مصوب کردند که بهاییت در هر کشوری با هر نظام سیاسی که زندگی می کنند باید تبعیت صرف داشته باشند به همین دلیل است که بهایی ها در اسرائیل به دولت اسرائیل تعهد عدم تبلیغی دادند.
منفرد یادآور شد: وقتی در اسرائیل این تعهد را دادند چرا در ایران که پایگاه دو پیامبر آنها است حاضر نیستند این تعهد را بدهند در حالی که بزرگان آنها تبلیغات را ممنوع کرده بهایی ها حق اعتراض را از خودشان پیشاپیش سلب کرده اند؛ از این رو این تاکتیک مقابله با نظام است که با نقاب مظلومیت خودشان را مظلوم کنند.
مسؤول پایگاه خبری بهایی پژوهی خاطر نشان کرد: بعضی از روشن فکران ما هم متأسفانه مظلوم نمایی را با حقانی اشتباه گرفته اند./842/پ202/ب1