۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۴۶۴۲۳۵
معاون آموزش مدرسه علمیه آل طیب اهواز مطرح کرد؛

ضرورت توجه مدارس علمیه به کارگروه‌های علمی

معاون آموزش مدرسه علمیه آل طیب اهواز با اشاره به این که ملاک این مدرسه در پذیرش طلبه، جوانان مسجدی است، گفت: در صورت سوق فضای آموزشی حوزه ها به کارگروه های علمی شاهد تقویت بنیه علمی طلاب خواهیم بود.
فضای درس و مباحثه در حوزه علمیه آیت الله مجتهدی

حجت الاسلام عمرانی، معاون آموزش مدرسه علمیه آل طیب اهواز، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به پذیرش 8 طلبه برای تحصیل در پایه اول سال تحصیلی جدید ابراز داشت: طلبه های ورودی این مدرسه افزون بر پشت سر گذاشتن شرایط عمومی، از میان جوانان مسجدی گزینش که در این باره تحقیقات میدانی انجام و پس از گذراندن مصاحبه های تخصصی و دوره تهذیبی پذیرش می شوند.

معاون آموزش مدرسه علمیه آل طیب اهواز با بیان این که طلبه های مدرسه در ده پایه به تحصیل اشتغال دارند، گفت: این مدرسه در چند سال اخیر طلبه های خود را از میان جوانان مسجدی انتخاب می کند و از آنجا که طلبه های پایه پنجم تا دهم مدرسه ملبس و در مساجد به اقامه نماز می پردازند؛ از این طریق طلبه های جدید را از مساجد گزینش کردیم.

این مقام مسؤول با اشاره به این که فعالیت های درسی، آموزشی و علمی در سال کنونی را با هماهنگی معاونت تهذیب در فواصل شب برگزار می کنیم، اظهار داشت: در این باره از طلبه های نهم و دهم مجرد و ساکن در حوزه برای مشاوره های علمی طلاب پایه اول استفاده کردیم که نتایج خوبی به دست آمده است.

حجت الاسلام عمرانی با بیان این که بیشتر مشاوره های علمی متمرکز بر صرف و نحو است، اظهار داشت: اگر فضای آموزشی حوزه ها فرصتی برای سوق به سوی کارگروه های علمی داشته باشد و با برنامه ریزی  برای برگزاری چنین کارگروه هایی در پنج شنبه ها، شاهد تقویت بنیه علمی طلبه ها خواهیم بود.

وی در پایان گفت: با برنامه ریزی دقیق و امکانات و اساتید مجرب نتایج خوبی را در برگزاری چنین کارگروه هایی خواهیم داشت./303/9456/ب1

ارسال نظرات