دستگاه های اجرایی در تحقق اقتصاد مقاومتی کم کاری کرده اند
محمدحسن قدیریابیانه کارشناس مسائل سیاسی و امور استراتژیک، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در پاسخ به این پرسش که مخاطبان نامگذاری سالها، تمام ارگانها و نهادها و مردم هستند اما اصلیترین متولی برای عملیاتی کردن آن، دستگاههای اجرایی کشور محسوب میشوند، دلیل کمکاری دستگاههای اجرایی در موضوع اقتصاد مقاومتی چیست، گفت: علت کم کاری دستگاههای اجرایی در محقق ساختن اقتصاد مقاومتی بسیار است.
وی افزود: مطابق گزارشهای مرکز پژوهشهای مجلس ساعت مفید کاری در ادارات دولتی در کشور را 22 دقیقه در روز بیان میکند و این برای کشور ما یک فاجعه به شمار میرود.
وی افزود: برای مثال، پایه دکلهای برق باید سالی دوبار شستشو داده شود این در حالی است که در خطه خوزستان که پدیده و طوفان و گرد و غبار بسیار است این کار باید بیشتر انجام بپذیرد، بر همین اساس این سوال مطرح میشود که وزارت نیرو در سال چند بار این کار را در خوزستان انجام داده آیا اصلا انجام داده یا نه؟
قدیری ابیانه در ادامه با بیان اینکه در طوفان اخیر خوزستانیها شاهد قطع شدن برق استانشان بودند، ابراز کرد: بعد از چند روز با سفر رییس جمهور به این نقطه به جای آن که به عملکرد مسؤولان استانی رسیدگی کند که آیا وظایف خود را به درستی انجام دادهاند یا نه؛ پدیده طوفان را به منکراتی که مردم انجام دادهاند و عذابی که خداوند به آنان نازل کرده است نسبت میدهد گویی دستگاههای دولتی هیچ وظیفهای در این رابطه نداشتند.
کارشناس مسائل سیاسی و امور استراتژیک در ادامه با اشاره به سخنان وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر اینکه با کاشت میلیونها نهال ظرف یک ماه در مناطق گرمسیر میتوان بخشی از این گردو غبار را کنترل کرد، گفت: اگر با کاشت درخت در مدت یک ماه میتوان مقدار قابل توجهی از ایجاد پدیده گرد و غبار را کنترل کرد پس دولت در این سه سال و اندی کجا بود متاسفانه کم کاری در دستگاههای اجرایی دولت آن هم در زمینههای مختلف بسیار زیاد است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مخاطبان شعار سال همه مردم و همه مسؤولان هستند هرچند دولت به عنوان قوه مجریه نقش اصلی را در مدیریت و تحقق این مهم دارد./302/813/ب1