زن مبارزی که پس از ۴۰ سال هنوز از نامش میترسند
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از تسنیم، یکی از تلاشهای غرب در مقابله با کشورهای اسلامی هجوم فرهنگی به این کشورها برای تغییر هویت اسلامی و ملی آنها است. پس از انتفاضه دوم، غربیها تلاش کردند با ورود به عرصه فرهنگ و اجتماع فلسطین فرهنگ یک ملت را دگرگون کنند. امروز کشورهای مختلف اروپایی، اقدام به تأسیس مؤسسات فرهنگی در کرانه باختری رود اردن کردهاند و خدمات فرهنگی غربی به شهروندان فلسطینی ارائه میکنند. این مؤسسات علاوه بر خدماتی که ارائه میکنند اقدام به حمایت مالی از نهادها و فعالیتهای فرهنگی مورد تأیید خودشان نیز میکنند، حمایتهایی که با جهتگیری غربی تلاش در حذف فرهنگ مقاومت و مبارزه در فلسطین دارد.
بلژیک؛ در مسیر مقاومتزدایی
طی روزهای گذشته کشور بلژیک اعلام کرد، حمایت مالی خود را از مدرسهای ابتدایی در روستای بیت عوا در استان الخلیل فلسطین قطع خواهد کرد مگر اینکه مسئولان این مدرسه و وزارت آموزش و پرورش تشکیلات خودگردان نام این مدرسه را که به نام زن مبارز فلسطینی «دلال المغربی» است تغییر دهند. این مدرسه 5 سال پیش تأسیس شده است و از روز نخست نامش مدرسه «دلال المغربی» بوده است.
دلال المغربی کیست؟
دلال مغربی زن مبارز 20ساله فلسطینی است که در سال 1978 طی یک عملیات استشهادی علیه صهیونیستها به شهادت رسید. دلال المغربی بههمراه گروهی از مبارزان فلسطینی که به «مجموعه دیر یاسین» مشهور بودند وارد سرزمینهای اشغالی شدند. این عملیات را خلیل الوزیر طراحی کرد و قرار بود دلال المغربی بههمراه 10 مبارز فلسطینی پس از ورود به حیفا از طریق ساحل، وارد یک اتوبوس نظامی ــ که از حیفا به تلآویو میرفت ــ شوند و پس از آن از طریق همین اتوبوس نظامی وارد تلآویو و ساختمان کنست (مجلس رژیم صهیونیستی) شوند و آنجا را منفجر کنند. این عملیات با وجود آنکه به هدف نهایی خود نرسید و با شکست روبهرو شد اما موجب به هلاکت رسیدن 35 نظامی صهیونیست شد و دلال المغربی و تیم همراهش نیز به شهادت رسیدند.
پیکر دلال المغربی که یکی از اسطورههای فلسطینی به حساب میآید به خانواده وی تحویل داده نشد. در سال 2008 در جریان مبادله اسرای حزبالله با رژیم صهیونیستی، مقرر شده بود پیکر دلال المغربی نیز تحویل داده شود اما آزمایشهای DNA مشخص کرد صهیونیستها با خدعه، پیکر وی را تحویل ندادهاند، لذا با وجود گذشت 40 سال از شهادتش هنوز مزاری ندارد.
نروژ پیشگام بلژیک
اقدام دولت بلژیک برای تغییر نام مدرسه فلسطینی در حالی اتفاق میافتد که 2 ماه قبل نیز کشور نروژ حمایت مالی خود را از یک مرکز فرهنگی در روستای «برقة» در شمال نابلس در کرانه باختری بهدلیل اینکه نام این مرکز فرهنگی به نام شهید «دلال المغربی» بود، قطع کرده بود، مرکزی که به آموزشهای اجتماعی برای زنان اختصاص داشت.
پس از انتشار این خبر شهردار بیت عوا اعلام کرد دولت بلژیک تا کنون حمایت مالی خود از 25 مدرسه فلسطینی در کرانه باختری را بهدلیل آنکه نام «دلال المغربی» بر آنها گذاشتهاند قطع کرده است.
دانمارک، ابزار دست صهیونیستها
در همین راستا روزنامه صهیونیستی هاآرتص دو ماه قبل نوشت، بهدرخواست بنیامین نتانیاهو دولت دانمارک خواستار تهیه فهرستی از مؤسسات مردمنهاد فلسطینی شده است که دولت دانمارک از آنها حمایت مالی میکند. وزیر امور خارجه دانمارک طی دیدار با نتانیاهو فهرستی از این مؤسسات را از نخست وزیر رژیم صهیونیستی دریافت کرده بود. نتانیاهو از وزیر دانمارکی خواسته بود بهدلیل آنکه این مؤسسات فلسطینی با جنبش بایکوت رژیم صهیونیستی همکاری میکنند آنها را از فهرست کمکهایش خارج کند.
جمعبندی
تلاش صهیونیستها برای حذف نام مبارزان فلسطینی و اعمال فشار بر فلسطینیان مبارز برای اینکه از هر نوع مبارزه دست بردارند نشاندهنده این است که چقدر صهیونیستها از مبارزه و مقاومت میترسند، لذا اقداماتی از این دست تنها یک نتیجه برای اذهان آزادگان باقی میگذارد و آن اینکه مبارزه و مقاومت تنها راه شکست غرب و صهیونیستها در فلسطین و اقصی نقاط جهان است، و این امری است که تاریخ مقاومت آن را اثبات کرده است./۹۶۹//۱۰۳/خ