۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸
کد خبر: ۵۳۴۱۵۵
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی:

حسن خلق و مخاطب شناسی از ملزومات ایفای رسالت طلبگی است

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: طلاب و روحانیان باید برای موفقیت در رسالت خطیر خود حسن خلق و زمان‌شناسی و مخاطب شناسی را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند.
حجت الاسلام سالاری مکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه استان خراسان شمالی، امروز در جمع طلاب و اساتید حوزه علمیه استان، اظهار کرد: باید بدانیم هدف از خلقت انسان چه بوده و دلیل وجود ما چیست همچنین آگاه باشیم که مقصد اصلی ما کجاست، مسیر حرکت چیست و درنهایت وظیفه ما چیست.

وی افزود: قرآن در آیات گوناگون ازجمله در آیه 30 سوره بقره به این موضوع اشاره کرده و می‌فرماید: «وَ إِذْ قالَ رَبُّکَ لِلْمَلائِکَةِ إِنِّی جاعِلٌ فِی الْأَرْضِ خَلیفَةً قالُوا أَ تَجْعَلُ فی‌ها مَنْ یفْسِدُ فی‌ها وَ یسْفِکُ الدِّماءَ وَ نَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِکَ وَ نُقَدِّسُ لَکَ قالَ إِنِّی أَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُونَ».

دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی با بیان اینکه خلیفه خدا باید از آنچه مستخلف عنه دارد، داشته باشد، گفت: انسان با این افتخار جانشینی و خلافت پروردگار باید تلاش کند تمام اعمال و رفتارش نشانی از خدا داشته باشد و سعی کند همه آنچه در زندگی از او با این رسالت خطیر مشاهده می‌شود دیگران را متوجه علایق و سلایق الهی او کند.

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به اینکه مقصد انسان قرب الی الله است و مسیر هم از گذرگاه دنیاست گفت: در معارف دینی به تعابیر گوناگون مکرر به ما گوشزد کرده‌اند که ما در حال نزدیک شدن به آخرت هستیم و از روزی که از مادر متولد می‌شویم قدم در راه آخرت گذاشته و هر نفس کشیدن ما یک‌قدم در مسیر آخرت است؛ ازاین‌رو برای ماندگاری در دنیا به اندازه دنیا و برای اقامت در آخرت به فراخور دیار باقی باید دغدغه و همت داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به راه‌های دستیابی به سعادت و کمال، خاطرنشان کرد: طبق فرمایش ائمه اطهار (ع) مهم‌ترین کار برای این منظور انجام واجبات، ترک محرمات و داشتن اخلاق نیکو است.

حجت‌الاسلام سالاری مکی گفت: طلاب و روحانیان باید برای موفقیت در رسالت خطیر خود حسن خلق و زمان‌شناسی و مخاطب شناسی را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند./9314/پ202/ب2

ارسال نظرات