۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷
کد خبر: ۵۳۵۳۹۴
آیت الله طباطبایی نژاد:

شمار اندک سخنرانان حوزوی مطرح از کم کاری های حوزه علمیه است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان با بیان اینکه محدود بودن سخنرانان حوزوی مطرح از کم کاری حوزه های علمیه است، گفت: آموزش فنون سخنرانی و تبلیغ از ضرورت های حوزه های علمیه است؛ از این رو باید برای تبلیغ دین روش های آن را با در نظر گرفتن شرایط جامعه احصا کرد و آموزش داد.
آیت الله طباطبایی نژاد آیت الله طباطبایی نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در  اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز در در دیدار با اعضای بنیاد علمی پژوهشی هاد گفت: آنچه امروز مورد نیاز حوزه است، تربیت استاد اخلاق نیست، بلکه تربیت اساتیدی است که به اخلاق پایبند باشند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: یک طلبه باید در کلاس درس از رفتار و کردار استاد خود اخلاق را بیاموزد، نه اینکه دوره هایی برای تربیت استاد اخلاق داشته باشیم.

آیت الله طباطبایی نژاد خاطر نشان کرد: متأسفانه گاهی برای اصلاح یک موضوع زیر بنایی به اصلاح شاخ و برگ می پردازیم لذا راه رسیدن به هدف بسیار طولانی می شود.

وی افزود: ریشه همه مشکلات اخلاقی در اعتقادات افراد است و اگر از ریشه برای اصلاح عقاید اقدام نکنیم پرداختن به اخلاقیات صرفا مشکل گشا نیست.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: در حوزه اعتقادات، توحید و اخلاق در حوزه های علمیه کم کاری شده و روندی برای تربیت یک استاد یا مبلغ تخصصی تعریف نشده است.

رییس مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان گفت: اینکه یک طلبه پس از گذراندن سطح 7 اجازه منبر رفتن پیدا می کند، الزاماتی دارد که مورد توجه قرار نگرفته است.

آیت الله طباطبایی نژاد تصریح کرد: ما باید سخنرانی و تبلیغ را به عنوان یک فن بپذیریم و برای تربیت مبلغ به صورت تخصصی روی آنها کار کنیم.

وی با بیان این مطلب که محدود بودن سخنرانان حوزوی مطرح از کم کاری حوزه های علمیه است، خاطر نشان کرد: آموزش فنون سخنرانی و تبلیغ از ضرورتهای حوزه های علمیه است و باید برای تبلیغ دین روشهای آن را با در نظر گرفتن شرایط جامعه احصا کرد و آموزش داد.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام محمد عمومی عضو شورای عالی بنیاد علمی، پژوهشی هاد به ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته پرداخت و گفت: این بنیاد علمی پژوهشی با مأموریت استخراج، تدوین و ترویج معارف اهل بیت(ع) از سال 1385 راه اندازی شد.

وی پر کردن خلأ های موجود در حوزه های علمیه و پس از آن در سطح جامعه را از دیگر مأموریتهای بنیاد هاد عنوان کرد و افزود: حدود 24 پروژه از سوی محققان و پژوهشگران این بنیاد تهیه و چاپ شده است.

حجت الاسلام عمومی به تشریح فعالیت های این بنیاد پرداخت و گفت: فعالیتها در سه قالب آموزشی، پژوهشی و ترویج در حال پیگیری است و جزء کم نظیرترین مجموعه هایی است که برای یک طلبه از بدو ورود تا پایان برنامه تدوین شده دارد.

وی اهتمام به مسائل اخلاقی را از جمله ویژگی های این مجموعه یاد کرد و گفت: 110 طلبه در قم در این مجموعه فعالیت می کنند و اولین ورودی طلاب بنیاد هاد دو سال است که مشغول به تحصیل دروس خارج فقه هستند.

وی از راه اندازی مدرسه علمیه فقه باب الهدی، ذیل این بنیاد خبر داد و گفت: در این مجموعه به دنبال این هستیم که بتوانیم افرادی تربیت کنیم که قدرت انجام کارهای اجتهادی در حوزه اخلاق را داشته باشند./1305/پ۲۰۱/ب۲

ارسال نظرات