۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳
کد خبر: ۵۳۶۴۵۸
اربعین؛

ظرفيت توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در موکب مسجد مقدس جمکران

مسؤول آشپزخانه موکب مسجد مقدس جمکران گفت: در دو روز گذشته، روزانه بیش از پنج هزار پرس غذا و دو هزار و ۵۰۰ قرص نان در دو نوبت ناهار و شام بین زائران اربعین حسینی توزیع شده است.
موکب جمکران

به گزارش خبرگزاری رسا، ابوالقاسم طالبی با اشاره به تنوع طبخ غذاهای مختلف در آشپزخانه موکب مسجد مقدس جمکران اظهار كرد: روزانه بیش از پنج هزار پرس غذا در دو نوبت ناهار و شام بین زائران اربعین حسینی توزیع می‌شود.

وی بابیان اینکه اقدامات آشپزخانه موکب مسجد مقدس جمکران از روز گذشته به‌صورت ویژه آغازشده است، افزود: روز گذشته در دو نوبت ناهار و شام بیش از سه هزار پرس غذا توزیع و برای روز جاری نیز پنج هزار پرس غذا در نظر گرفته‌شده که با نزدیک شدن به اربعین تعداد  غذا به بیش از ۲۰ هزار پرس خواهد رسید.

مسؤول آشپزخانه موکب مسجد مقدس جمکران، توزیع شله‌زرد و شلغم را از دیگر اقدامات آشپزخانه برشمرد و گفت: یک‌تن و ۷۰۰ کیلوگرم شلغم برای ایام هفته جاری تا پایان ایام اربعین برای توزیع بین زوار اربعین حسینی در نظر گرفته‌شده است.

وی با اشاره به پخت نان محلی در موکب مسجد مقدس جمکران ابراز کرد: روزانه بیش از ۲۵۰۰ قرص نان با کمک ۱۰ نفر از نانوایان استان قم طبخ و بین زائران توزیع خواهد شد که این تعداد قرص نان در روزهای آینده تا بیش از ۶ هزار نيز خواهد رسید./۸۴۰/د۱۰۳/ی

ارسال نظرات