تقویت خانواده با الگوگیری از حضرت زهرا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام علی صغیرا در سخنرانی شب گذشته که در محفل فاطمی واقع در خیابان رکن الدوله برگزار شد، گفت: باید فرزندانمان را نسبت به مصائب و مشکلات دنیا مقاوم و قوی تربیت کنیم.
وی در ابتدا افزود: زن و شوهر باید در کنار هم از لحاظ روحی همدیگر را تقویت کنند و فرزندان نیز در خانواده باید در برابر خطرات واکسینه شوند، دعواکردن و قهر کردن محبت کردن ها را می سوزاند و عمل اشتباهی است.
حجت الاسلام صغیرا گفت: زن و شوهر باید برای یکدیگر مصداق این سخن حضرت علی(ع) باشند که می فرمایند، به خدا قسم هر وقت فاطمه(س) را می بینم همه غم های عالم از دلم می رود، از حضرت زهرا(س) پرسیده شده بود که پدرتان که هر روز به دیدار شما می آیند به شما چه می گویند، حضرت زهرا(س) فرمودند فضائل شوهرم را برایم می گویند، امروزه مهم ترین علت طلاق خانواده ها هستند و نباید از همسر فرزندشان بدگویی کنند بلکه باید نزد او از همسرش تعریف کنند.
مسؤول مؤسسه فرهنگی نسیم مهر تصریح کرد: اگر باغبان به درختان باغ رسیدگی نکند دچار آفت و خشکی می شوند، بزرگان خانواده نیز باید از زوج ها در برابر همسرشان تعریف کنند و فضائل آنها را بگویند و سفارش کنند که زندگی سختی دارد و باید مقاومت داشته باشید و خدا را شکر کنید.
استاد و پژوهشگر حوزه علمیه تبیین کرد: هر چه قدر صمیمیت و معنویت در خانواده زیادتر شود آن خانواده بهتر است، حاج آقا دولابی می گفت من در خانه ای که زن و شوهر در آن قهر باشند اصلاً نمی روم، از او پرسیدند چرا و گفت چون برایم محسوس است که رحمت خدا نسبت به این خانه قطع شده است.
وی خاطرنشان کرد: در روایت آمده است که محبوب ترین بنا نزد خداوند ازدواج و خانواده است و منفور ترین بنا نزد خداوند طلاق است و عرش خدا از آن به لرزه در می آید، ما باید از حضرت زهرا(س) الگو گیری داشته باشیم چرا که ایشان با سن کم بهتریت عبادت را داشتند، بهترین پدر داری را کردند و لقب امّ ابیها گرفتند، بهترین شوهرداری را کردند و نیز بهترین تربیت فرزند را در زندگی داشته اند.
حجت الاسلام صغیرا در ادامه افزود: غرب زن را نابود می کند و آن ها را برای فروش و اجاره می گذارند، زن در غرب قداستی ندارد اما در اسلام زن دارای قداست است و پیامبر(ص) فرمودند، دختران شما رحمت الهی و حسنه هستند و پسران نعمت هستند، در ازای نعمت سؤال پرسیده می شود ولی در ازای حسنه پاداش داده می شود؛ در سخنی دیگر فرموده اند که وقتی هدیه ای برای فرزندانتان می خرید اول هدیه دخترتان را بدهید چرا که نیاز دختران به توجه بیشتر از پسران است.
مسؤول مؤسسه فرهنگی نسیم مهر خاطر نشان کرد: در خانواده باید کلام درمانی کنیم و با بوسه و الفاظ محبت آمیز فرزند را از لحاظ عاطفی تأمین کنیم، والدین نباید از گفتن الفاظ عاطفی به فرزندان مانند فدایت شوم حیا کنند چرا که پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) نیز چنین رفتار محبت آمیزی در خانواده داشته اند.
استاد حوزه علمیه و دانشگاه در پایان گفت: امروزه محبت و معنویت در خانواده ها کم شده است، اگر می خواهیم از حضرت زهرا(س) الگو بگیریم باید خانواده را تقویت کنیم و مانند ایشان فرزندان را با تربیت اسلامی رشد دهیم، حضرت زینب(س) که با تربیت اسلامی و فاطمی بزرگ شده اند عظیم ترین مصیبت هارا می بینند ولی باز هم می گویند جز زیبایی چیزی ندیدم، ما نیز باید فرزندانمان را نسبت به مصائب و مشکلات دنیا مقاوم و قوی تربیت کنیم./867/پ203/ب1