۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰
کد خبر: ۵۵۷۲۴۳
عضو شورای حوزه علمیه مازندران:

نقد و مطالبه مردم، نشان دهنده ناکارآمدی دولت در عرصه اقتصادی است

عضو شورای حوزه علمیه مازندران، مهم ترین دلیل بر عدم موفقیت دولت در تحقق شعار سال را نقد و مطالبه جدی مردم از دولت نسبت به مسائل اقتصادی و معیشتی دانست.
امام جمعه نوشهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نوشهر، حجت الاسلام محمد مشایخ، عضو شورای حوزه علمیه مازندران امروز در دیدار جمعی از مسؤولان شهرستان نوشهر با اشاره به روزهای پایانی سال و در پیش بودن سال جدید به نامگذاری هر ساله از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و با بیان این که ایشان در ابتدای هر سال یک جهت گیری کلی را برای کشور مشخص می کنند، گفت: این نامگذاری ها علاوه بر اشراف و اطلاعاتی که از فضای عمومی داخل و خارج از کشور دارند همواره مبنای دینی و قرآنی داشته و دارد.

امام جمعه نوشهر با اشاره به این که رهبرمعظم انقلاب اسلامی هر سال تنها به نامگذاری اکتفا نمی کنند بلکه خود نیز در همه امور همراه و پشتیبان مسؤولان و مدیران کشور هستند، خاطرنشان کرد: ایشان علاوه بر نامگذاری راهکارها و همچنین سیاست های کلی دولت را نیز برای حرکت در آن مسیر تعیین شده ارائه می دهند.

حجت الاسلام مشایخ با اشاره به این که نامگذاری های مقام معظم رهبری در ابتدای هر سال به هیچ عنوان تشریفاتی و شعاری نیست، افزود: اما متأسفانه عده ای در داخل تلاش می کنند به این نامگذاری مهم جنبه شعاری بدهند.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که مدت ها است که می بینیم و می شنویم مهم ترین دغدغه و مطالبه مردم در حوزه اقتصادی است، خاطرنشان کرد: دغدغه جدی مقام معظم رهبری به مسؤولان برای سامان دادن به وضعیت اقتصادی کشور تنها مربوط به دیروز و امروز نیست بلکه از سال ها قبل بوده است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که رهبری همواره نسبت به مسأله معیشت و رفاه عمومی جامعه دغدغه داشته و دارند، تصریح کرد: رسیدگی و توجه مسؤولان به مردم همواره یکی از مهم ترین محورهای سخنان ایشان در دیدارهای عمومی و خصوصی بوده است.

حجت الاسلام مشایخ به اظهارات مهم اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص مسأله تحقق عدالت در کشور اشاره کرد و با بیان این که نوک پیکان فرمایشات رهبری به طور حتم دولتمردان و مسؤولان اجرایی کشور هستند، خاطرنشان کرد: همه امکانات کشور در اختیار دولت است و این وظیفه دولتمردان است در برقراری عدالت در میان همه اقشار جامعه تلاش کنند.

امام جمعه نوشهر با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 96 را سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کرده بودند، افزود: مهم ترین دلیل بر عدم موفقیت دولت در تحقق شعار سال، نقد و مطالبه جدی مردم از دولت نسبت به مسائل اقتصادی و معیشتی است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که در حوادث اخیری که در کشور شاهد بودیم بیشترین خواسته و مطالبه اقشار مختلف مردم اقتصادی بود، خاطرنشان کرد: عدم توانایی دولت در اجرای وعده های اقتصادی و همچنین بی توجهی به سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری موجی از اعتراض و نقد را به سمت دولت روانه کرد.

حجت الاسلام مشایخ با اشاره به این که متأسفانه هر ساله پس نامگذاری ابتدای سال دستگاه های اجرایی به جای برنامه ریزی مدون برای تحقق دغدغه های رهبری، تنها به برگزاری چند همایش و سمینار غیرکاربردی اقدام می کنند، بیان داشت: برگزاری این گونه همایش ها تنها با نگاهی نمایشی و رفع تکلیفی صورت می گیرد و هیچ گونه بازدهی برای کشور نداشته است.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که مسؤولان با نامگذاری سال جدید از سوی رهبری شعارهای سال های قبل را به کلی از یاد می برند، خاطرنشان کرد: نامگذاری های سالانه مقام معظم رهبری در امتداد هم و با هم مرتبط هستند، اما مسؤولان کشور به راحتی شعارهای سال قبل را فراموش می کنند که این  ضعف بزرگی در کشور است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که مسؤولان به جای برخورد شعاری با رهنمودهای رهبری به ویژه شعار هر سال باید آن را چراغ راهی برای آینده کشور در نظر بگیرند، تصریح کرد: سخنان راهبردی رهبری در ابتدای هر سال می تواند بسترساز یک برنامه ریزی مدون برای پیشبرد اهداف کشور در بخش های مختلف باشد.

وی با اشاره به این که مهم‌ترین هدف مقام معظم رهبری در سال جدید تاکید بر توانمندی و ظرفیت‌های بخش داخلی، تولید ملی و پرهیز از نقش عوامل خارجی در ایجاد اشتغال و توسعه بوده است، خاطرنشان کرد: اما دولت به دلیل دل بستن بیش از حد به برجام و وعده های نسیه غربی ها هم از تحقق عملی شعار و همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی باز مانده است.

استاد حوزه علمیه مازندران در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد: دولت یازدهم برای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری باید مفهوم اقتصاد مقاومتی که همان کاهش وابستگی ها و تأکید بر مزیت های تولید داخل و تلاش برای خوداتکایی است را در جامعه نهادینه کند./۹۵۰/پ۲۰۳/ب۲

ارسال نظرات