اعتماد عمومی مهمترین سرمایه سازمان اوقاف است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری در آیین تکریم و معارفه مدیران کل سابق و جدید اوقاف استان قم که در مجتمع فرهنگی امامزاده سید علی(ع) برگزار شد اظهار کرد: از درگاه ایزد منان سپاسگذارم که من را در کسوت روحانیت قرار دارد، آن هم در شهر مقدس قم و در زمانی که نظام اسلامی و ولایت فقیه حاکمیت دارد.
وی افزود: همچنین خدا را شاکرم که از عنایات ویژه و خاص حضرت فاطمه معصومه(س) برخوردارم و احساس میکنم این لطف و عنایت همچنان ادامه دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به ورود به حوزه علمیه از سال ۱۳۵۲ خاطرنشان کرد: تا سال ۱۳۷۲ توفیق تحصیل در حوزه را داشتم، زمانی که قصد ورود به سازمان تبلیغات را داشتم با اصرار ریاست وقت، مقرر شد برای یک سال به شهرستان لار بروم ولی همیشه قصد داشتم به قم بازگردم که این توفیق از ۱۰ سال پیش نصیب من شد، دوست دارم در یکی از بقاع متبرکه به عنوان خادم فعالیت کنم ولی از قم نروم.
وی ادامه داد: امیدوارم توفیقی که برای خدمتگزاری در شهر مقدس قم و به عنوان مدیرکل اوقاف نصیبم شده را قدر بدانم و شرمنده حضرت معصومه(س) و مردم خوب و ولایتمدار قم نشوم.
حجت الاسلام اسکندری خاطرنشان کرد: خدمت به دین الهی و مردم مهمترین وظیفه همه ماست تا از این رهگذر، توشهای برای آخرت برداریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه انسانهای بزرگهمت، اموال و املاک خود را برای ترویج دین از جمله زنده نگاه داشتن یاد و نام حضرت سیدالشهدا(ع) و امور عامالمنفعه وقف میکنند گفت: وظیفه داریم از این اموال و داراییها پاسداری کنیم و اجرای امینانه نیت واقفان را در دستور کار قرار دهیم و علاوه بر این به توسعه فرهنگ وقف کمک کنیم.
وی اعتماد مردمی را مهمترین سرمایه سازمان اوقاف دانست و افزود: باید این اعتماد و اطمینان را بیشتر کنیم.
حجت الاسلام اسکندری ترویج دین و توسعه آموزههای قرآنی و خدمت به مستمندان و نیازمندان جامعه اسلامی را از دیگر وظایف سازمان اوقاف دانست و تصریح کرد: لازم است از سرمایه عظیمی که به دستمان رسیده به بهترین نحو استفاده کنیم و امیدواریم با کمک همه دلسوزان نظام اسلامی، بتوانیم شرایطی را ایجاد کنیم که بقاع متبرکه همانطور که رهبر معظم انقلاب مطالبه کردهاند، به قطب فرهنگی تبدیل شوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: این قابل قبول نیست که برخی برای برگزیدن محل سکونت، اطراف مساجد و بقاع متبرکه را انتخاب نکنند، این تفکر ناشی از عملکرد نادرست ماست و اگر مدیریت بهتری داشته باشیم، محوطه اطراف این اماکن باید چنان توسعه یابند که بهترین فضا برای سکونت باشند.
وی با تاکید بر تقویت ارتباط معنوی و قلبی میان مردم و بقاع متبرکه گفت: لازم است مدیران در همه دستگاهها هنر خود را به این نحو نشان دهند که این ارتباط را تقویت و ترویج کنند.
حجت الاسلام اسکندری تصریح کرد: دیگر هنر مدیریتی آن است که بتوانند آنچه در دورههای گذشته صورت گرفته را به درستی بشناسند، نقاط قوت را تقویت و اگر ضعفی در جایی دیده میشود برای برطرف کردن آن با استفاده از نیروی انسانی موجود تلاش کنند زیرا این کار سبب کاهش انگیزهها میشود و از سوی دیگر سالها طول میکشد تا نیروهای جدید تربیت شوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم از اعتماد حجتالاسلام والمسلمین خاموشی برای سپردن این مسئولیت به وی تشکر کرد و افزود: امیدواریم در دوره مدیریت این مدیر بی حاشیه و به دور از هیاهو، بتوانیم به بهترین نحو، مجری وظایف سازمانی باشیم./1330/د102/ب1