۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
کد خبر: ۷۷۴۶۰۱
حجت‌الاسلام شعبان زاده تشریح کرد؛

برنامه های جشن نیمه شعبان در استان قم

برنامه های جشن نیمه شعبان در استان قم
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان این که برنامه‌ریزی‌های فرهنگی مختلفی برای برگزاری جشن‌های نیمه شعبان به‌صورت محله محور در قم انجام شده است، از جرای برنامه‌ها در ۵۴۲ مسجد منتخب استان در روز نیمه شعبان خبر داد.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام مرتضی شعبان زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در نشست خبری تبیین برنامه های محله محور جشن بزرگ نیمه شعبان در استان قم که صبح امروز در سالن جلسات مجتمع فرهنگی فاطمه الزهرا(س) برگزار شد، با اشاره چالش های فرهنگی استان قم اظهار داشت: مدیریت و راهبری حل مسائل و تهدیداتی که استان قم به لحاظ شهری و شهروندی دچار آن شده است، ابر چالش فرهنگی استان قم است.

وی افزود: وجود این چالش ها، نسل های آینده استان قم را نسبت به ارزش های اسلامی و انقلابی، بی هویت و یا کم هویت می‌کند که البته در کنار این، نسل های انقلابی و آرمانگرا نیز وجود دارد که شلوغی مساجد در ایام اعتکاف و مناسبت های فرهنگی، نشانگر وجود این نسل ها در کشور و استان قم است.

حجت‌الاسلام شعبان زاده بیان داشت: باید الگوی مواجهه ما برای حل مسائل فرهنگی در شهر قم تغییر کرده و به درمان زیرساخت ها و ریشه های مشکلات فرهنگی پرداخت شود.

وی افزود: باید نگاه خود را از روبنایی به زیر بنایی و ریشه ای تغییر دهیم تا بتوانیم مشکات را در حوزه فرهنگی حل و فصل کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به تاثیرِ نوع و شکل ساخت و ساز منازل مسکونی و گسترش بافت شهری در اطراف مراکز فرهنگی بر فرهنگ اسلامی عموم مردم استان، بیان داشت: قطعاً اگر استان قم از سمت مسجد مقدس جمکران گسترش پیدا کرده و این مسجدِ معنوی در محوریت و مرکزیت شهر قرار گیرد، بهتر می توانیم در فرهنگ مردم استان تاثیرگذار باشیم.

وی با بیان این که امروز نیازمند نوآوری در حل مسائل اجتماعی هستیم، ابراز کرد: ما برای رسیدن به حد مورد انتظار خود در زمینه مسائل اجتماعی دو طرح کلان را پیگیری می‌کنیم که اولین طرح ما، طرح «احیای محله، مسجد و امام» و دومین طرح «احیای شهر خانواده محور» در استان قم است.

حجت‌الاسلام شعبان زاده افزود: برای اجرای طرح «احیای محله، مسجد و امام» باید به ظرفیت های مردمی در این عرصه توجه داشته و برنامه های خود را در این راستا تدوین و اجرا کنیم.

وی با اشاره به برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی در ایام نیمه شعبان اظهار داشت: به صورت کلی رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی در مناسب ها این است که این سازمان به سمت طرحی می رود که از مردم برای مردم باشد و از طرح و ایده های مردمی در این راستا استفاده می شود.

برنامه های جشن نیمه شعبان در استان قم / ابرچالش های فرهنگی قم

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم افزود: ۵۸۰ مسجد از ۸۰۰ مسجد در استان قم فعال بوده و هرکدام در مناسبت های فرهنگی طرح های فرهنگی اجرا می کدند که سازمان تبلیغات اسلامی در این راستا به هم افزایی و هدایت آنان و برنامه های درحال اجرا می پردازد.

وی ابراز کرد: در برنامه های خود، تقویت روحیه خدامی مساجد استان و احیای جشن های مردمی و محلی را در دستور کار داریم و در این زمینه فعالیت های مختلفی را سیاست گذاری  و اجرا می کنیم.

حجت‌الاسلام شعبان زاده با اشاره به ضرورت احیای مسجد جامعه پرداز در استان قم اظهار داشت: در این گونه مساجد همه با هم با همیاری و راهنمایی های امام محله، خدمتگزار مردم محله می شوند که اصلاح سبک زندگی محله یکی از مهمترین وظایف مساجد جامعه پرداز است.

وی در ادامه از اجرای برنامه های نیمه شعبان در ۱۰۴۴ نقطه از استان قم خبر داد و عنوان کرد: ویژه برنامه های اختصاصی با محوریت مردم، همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت ولی عصر(عج) در ۴۳۲ مسجد شهری و ۱۱۰ مسجد روستایی استان قم ترتیب می یابد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم افزود: ۳۸۰ هیات نیز تاکنون برای گرامیداشت و برگزاری جشن های نیمه شعبان در این استان اعلام آمادگی کرده اند.

وی عنوان کرد: برگزاری ۵۷ برنامه اختصاصی ویژه بانوان و برپایی ۶۷ موکب محلی از دیگر برنامه هایی است که در ایام نیمه شعبان در قم برگزار می شود.

برنامه های جشن نیمه شعبان در استان قم / ابرچالش های فرهنگی قم

همچنین در این نشست حجت‌الاسلام محمد جواد امینی مسئول ساختمان مرکز رسانه آوینه، ظرفیت های موجود ساختمان مرکز رسانه آوینه را تشریح کرد.

وی افزود: این ساختمان از برکات سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به قم شکل گرفت که به عنوان مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی استان قم فعالیت خواهد کرد و در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.

مسئول ساختمان مرکز رسانه آوینه بیان داشت: در این ساختمان ظرفیت های رسانه ای مختلفی مهیا شده و یکی از کارهایی که در این ساختمان انجام خواهد گرفت، فعالیت‌های مجازی در وایرال شدن و دیده شدن اخبار و تولیدان فرهنگی است که در این راستا حمایت از انسان رسانه ها و میکرو رسانه ها را خواهیم داشت.

وی افزود: تامین محتوای تبلیغات محیطی شهر از جمله فعالیت های در نظر گرفته شده در این مجتمع است و تولیدات فرهنگی در این راستا در مناسبت ها شکل گرفته و به ارگان های مختلف برای درج در تابلوهای تبلیغاتی ارائه می شود.

اظهار داشت: در این مجموعه سالن سینما طراحی شده و ما از فیلم های فرهنگی استقبال می کنیم.

حجت‌الاسلام امینی افزود: در این مجتمع به صورت نیم بها فیلم ها را اکران می کنیم و برای خانواده های شرکت کننده در سینما برنامه های فرهنگی برگزار خواهیم کرد.

ارسال نظرات