سالگرد عالم ربّانی، استاد و اسوه اخلاق کاشانی آیت الله حاج شیخ احمدرضا فراهتی برگزار میشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، مراسم سالگرد عالم ربانی، استاد اخلاق و فقیه سالک صمدانی آیت الله حاج شیخ احمد رضا فراهتی «غروی کاشانی» به منظور تجلیل و تکریم از مقام والای این عالم بزرگوار ساعت ۱۶ تا ۱۸ عصر روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ همزمان با مراسم دعای پر فیض ندبه در مسجد آقا بزرگ کاشان واقع در خیابان فاضل نراقی، کوچه مسجد آقا بزرگ برگزار میشود.
سید مصطفی مناقب، استاد دانشگاه سخنران مجلس یادبود آیت الله حاج شیخ احمدرضا فراهتی (غروی کاشانی) عالمی از تبار خاصان، است.
مرحوم فراهتی عالمی بود که سراسر عمر پر برکت خویش را با قلبی سرشار از عشق الهی و محبت بندگان خدا و در راه خدمت به خلق و یاری مردم گذراند و اخلاق و محضر نیکویش چراغ راه جویندگان سعادت و دست ملاطفت بی تظاهرش نوازش گر دردمندان بود.
این عالم ربانی جایگاه علمی خود را در راه خدمت به انسانیت و دیانت به کار گرفت و نامش را با خلوص و دلدادگی به ذوات مقدسه حضرات معصومین علیهم السلام ماندگار ساخت.
آیت الله حاج احمد رضا فراهتی «غروی کاشانی» متولد اسفند سال ۱۳۲۶ هجری شمسی در کاشان فرزند زندهیاد استاد اخلاق و قرآن محمد فراهتی، مبارز انقلابی کاشان، عارف وارسته، ادیب و مفسر گرانمایه، نوه آیت الله العظمی محمد غروی کاشان و از بیت جلیل علامه نراقی بود که در دامن مادر عالمه و صالحه خود کریمه عالم ربانی مرحوم آیت الله العظمی غروی کاشانی پرورش یافت.
آیت الله فراهتی تحصیلات مقدماتی را در مدرسه آیت الله مجتهدی، تحصیلات عالیه را در حوزه علمیه قم و درس خارج فقه و اصول را در محضر آیات عظام و مراجع عالیقدر تقلید آیتالله العظمی مرعشی نجفی، حضرت ایت الله العظمی گلپایگانی و سایر مراجع عظام و در تهران از محضر جد بزرگوارشان حضرت آیت الله العظمی غروی کاشانی فراگرفتند.
آیت الله فراهتی مجتهدی بی ادعا، زاهدی پارسا و عالمی با اخلاق و گرهگشا از مشکلات مردم بود که تسلط و احاطه کامل وی بر رموز قرآن کریم نیز بی نظیر بود.
آیت الله فراهتی همواره مورد توجه علماومراجع بزرگ گذشته و معاصر بود که نزدیک به ۵۰ سال در محل سکونت خود در سه راه امین حضور و مسجد امینالدوله پس از آیت الله غروی جدبزرگوارشان همواره مامن و ماوی مردم در رفع حوائج و گرفتاریها وحل مشکلات فردی و اجتماعی آنان بود به طوری که با روحیه دلسوزانه و مهربان خود همواره محل آرامش و سنگ صبور گرفتاران و نیازمندان بود.
آیت الله فراهتی حتی در مبارزات سیاسی و انقلابی نیز در کنار جد بزرگوارش آیت الله العظمی غروی کاشانی همواره فعالیت داشت و از روحیه و خلق و خوی آن عالم فرزانه و صاحب نام نیز الگو میگرفت.
سرانجام روح بلند و ملکوتی آیت الله فراهتی ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ برابر با شب هجدهم ماه رمضان ۱۴۴۳ در بیمارستان امید تهران به دلیل عارضه قلبی به ملکوت اعلی پیوست. /۱۳۰۷/