۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۷۸۰۹۵۸

قانون جوانی جمعیت؛ محور تحول در معیشت خانواده‌ها و اقتصاد کشور

قانون جوانی جمعیت؛ محور تحول در معیشت خانواده‌ها و اقتصاد کشور
نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ضمن اشاره به لزوم اصلاح قوانین مختلف در جهت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تأکید کرد: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با هدف مقابله با بحران کاهش جمعیت، می‌تواند محور تحول در معیشت خانواده‌ها و رشد اقتصادی کشور باشد.

فاطمه محمد بیگی نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در خصوص قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از قوانین حیاتی، مؤثر و راهبردی در مواجهه با ابر چالش جمعیت محسوب می‌شود.

وی افزود: این قانون سرآغاز مسیر مقابله با بحران کاهش جمعیت است و نه‌تنها باید تقویت و اجرا گردد، بلکه همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، این قانون افتخارآمیز و دوراندیشانه باید عملیاتی شود.

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: از دیدگاه مقام معظم رهبری، به دلیل حیاتی بودن مسئله جمعیت، لازم است تمامی دستگاه‌ها با تمام توان خود برای اجرای این قانون اهتمام ورزند.

محمد بیگی تصریح کرد: علاوه بر اجرای این قانون، نیاز است در سایر قوانین نیز اصلاحاتی به نفع حمایت از خانواده، ترویج ازدواج، فرزندآوری، فرزندپروری و حمایت از نقش‌های پدری، مادری و والدگری صورت پذیرد. 

نماینده قزوین با اشاره به شعار سال سرمایه‌گذاری برای تولید، بیان کرد: انتظار می‌رود مسئله جمعیت به‌عنوان عاملی برای گسترش سرمایه‌گذاری در تولید موردتوجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: این بدان معناست که نیازهای جمعیتی کشور مانند خوراک، پوشاک و لوازم مرتبط با کودک و نوزاد با قیمت مناسب، تهیه لوازم‌خانگی جهت تسهیل ازدواج جوانان، تولیدات رسانه‌ای مرتبط با حوزه جمعیت، کودک و نوجوان و سایر صنایع مرتبط با حوزه جمعیت، مورد سرمایه‌گذاری و تولید قرار گیرند.

این نماینده مجلس تأکید کرد: همچنین، تکمیل زنجیره تولید برای افزایش اشتغال جوانان و ارتقا فرصت‌های ازدواج و فرزندآوری ایشان باید جدی گرفته شود.

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: بنابراین، شعار سال نیز ارتباط وسیعی با بحث جمعیت دارد و در این زمینه باید کوشید و تلاش کرد. در حال حاضر، خانواده‌ها در تأمین مایحتاج فرزندان خود نظیر پوشک و لوازم مربوط به کودکان شیرخوار و دانش‌آموز، و همچنین شیرخشک با مشکلاتی مواجه‌اند. 

محمد بیگی در پایان تأکید کرد: بحث تأمین بسته معیشتی و اقلام غذایی طبق قانون جوانی جمعیت برای مادران شیرده و کودکان زیر پنج سال و کودکان شیرخوار، از مباحثی است که بر عهده وزارتخانه‌های بهداشت و کار بوده و باید حتماً تأمین گردد.

منبع: فارس
ارسال نظرات