۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۷۸۲۴۱۵
حجت‌الاسلام دلاور:

تاریخ حوزه و رهبران شیعه جریان‌مند و پیوسته است

تاریخ حوزه و رهبران شیعه جریان‌مند و پیوسته است
استاد حوزه علمیه در همایش «خوانش تاریخی پیام حوزه پیشرو و سرآمد» با تأکید بر ضرورت دیدن تاریخ حوزه و رهبران شیعه به صورت یک جریان مستمر و منسجم، گفت: این جریان تاریخی همواره به سمت رشد، تعالی و پیروزی حق در جامعه اسلامی حرکت کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام بهروز دلاور استاد حوزه علمیه در همایش «خوانش تاریخی پیام حوزه پیشرو و سرآمد» که صبح امروز با حضور اساتید و طلاب حوزه علمیه در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد، با تأکید بر ضرورت فهم یکپارچه و جریان‌مند تاریخ حوزه و رهبران شیعه نکات مهمی را در خصوص اهمیت سیره ائمه و رهبران شیعه در شکل‌دهی هویت حوزه مطرح کرد.

وی در سخنان خود بیان داشت: تاریخ را نباید به صورت جزیره‌ای و جدا از هم مشاهده کنیم. بلکه باید آن را به عنوان یک جریان مستمر و پیوسته دید که در بستر حاکمیت توحید در جامعه شکل گرفته است.

حجت‌الاسلام دلاور افزود: مولفه هویت حوزه به ویژه در سیره انبیا و رهبران شیعه به وضوح دیده می‌شود و این مولفه‌ها پایه و اساس رشد و تعالی جریان تاریخی حوزه هستند.

وی همچنین تأکید کرد: این جریان تاریخی، یک مسیر رو به پیشرفت و تعالی است که باید با نگاه جامع و تلفیقی تحلیل شود و نباید بخش‌های مختلف آن را به صورت مجزا و پراکنده بررسی کرد.

حجت‌الاسلام دلاور با اشاره به نقش برجسته رهبران شیعه در هدایت جامعه به سمت تحقق آرمان‌های توحیدی، گفت: رهبران شیعه همچون چراغ‌های هدایت، مسیر رشد و تعالی جامعه اسلامی را روشن کرده‌اند و این سیر تاریخی همواره به نفع حق و عدالت رقم خورده است.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: درک صحیح و یکپارچه از تاریخ حوزه و رهبران شیعه به ویژه از منظر سیره انبیا، می‌تواند زمینه‌ساز تحولات اساسی در فرهنگ و تمدن اسلامی باشد و تأثیر مستقیمی در شکل‌گیری هویتی روشن و پویا برای حوزه‌های علمیه داشته باشد.

این همایش که با حضور جمعی از علما، اساتید و دانش‌پژوهان برگزار شد، تلاش داشت تا با بازخوانی و تحلیل تاریخی پیام رهبر معظم انقلاب به حوزه علمیه به عنوان نهاد پیشرو و سرآمد، نقش آن را در تداوم و تعالی جریان حق در جامعه اسلامی بیش از پیش برجسته سازد.

مهدی الهی

ارسال نظرات