۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۷۸۴۶۳۱
حجت الاسلام رهدار در گفت‌وگو با رسا تأکید کرد؛

ورود آمریکا، نشانه شکست صهیونیست‌ها/ تمرکز ایران بر نابودی اسرائیل باشد/ سازمان‌های بین المللی؛ ابزار سیاسی در دست سلطه‌گران

ورود آمریکا، نشانه شکست صهیونیست‌ها/ تمرکز ایران بر نابودی اسرائیل باشد/ سازمان‌های بین المللی؛ ابزار سیاسی در دست سلطه‌گران
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) با تاکید بر اینکه ایران باید با قدرت محور مقاومت را تقویت کند، گفت: نابودی اسرائیل بزرگ‌ترین پاسخ به آمریکا خواهد بود.

حجت‌الاسلام احمد رهدار عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ضرورت مقابله با هرگونه جنگ و صلح تحمیلی، تأکید کرد: امروز دشمن تلاش دارد هم جنگ را تحمیل کند و هم صلح را، اما ملت ایران با بصیرت، نه فریب ژست صلح‌طلبی دشمن را می‌خورد و نه تسلیم فشار نظامی می‌شود.

وی تاکید کرد: رهبرمعظم انقلاب صریحاً فرمودند که جمهوری اسلامی ایران با هیچ نوع تحمیلی، اعم از جنگ یا صلح، کنار نمی‌آید. نه جنگ‌طلب است و نه تن به صلحی می‌دهد که بر اساس تحمیل و تحقیر طراحی شده باشد.

حجت الاسلام رهدار ادامه داد: رهبر انقلاب به‌روشنی روی یک نکته محوری دست گذاشتند؛ این‌که ما در برابر «جنگ تحمیلی» و «صلح تحمیلی» ایستادگی می‌کنیم. این بیانات نیاز به تبیین جدی دارد و این تبیین وظیفه صاحبان فکر، قلم، تریبون و رسانه است.

وی افزود: یکی از خطاهای بزرگ برخی از نخبگان و حتی مسئولان این است که از کنار مفاهیم کلان و استراتژیک مطرح‌شده از سوی رهبر معظم انقلاب عبور می‌کنند، بدون آن‌که وارد مصادیق شوند. در حالی‌که رهبر انقلاب خودشان نیز اشاره داشتند که باید مصادیق جنگ و صلح تحمیلی برای مردم تبیین شود. صرف کلی‌گویی کافی نیست.

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در ادامه گفت: ما باید به مردم نشان دهیم که صلح هم می‌تواند تحمیلی باشد، همان‌طور که جنگ می‌تواند تحمیلی باشد. امروز برخی از جریان‌های داخلی به‌ظاهر با شعار صلح اما در راستای اهداف دشمن در حال پیگیری نوعی تسلیم‌سازی هستند که دقیقا مصداق صلح تحمیلی است.

حجت الاسلام رهدار با اشاره به نقش جریان‌های وابسته به غرب در داخل کشور تصریح کرد: برخی جریان‌های سیاسی داخلی، پیاده‌نظام غرب هستند و تلاش دارند که پروژه «تسلیم در برابر زور» را با شعار مذاکره، صلح، کاهش تنش و تعامل جا بیندازند. اما حقیقت این است که وقتی صلح از جایگاه عزت خارج می‌شود و به ابزار فشار دشمن تبدیل می‌گردد دیگر صلح نیست؛ تحمیل است.

وی تأکید کرد: آمریکا امروز با دو سلاح به میدان آمده است؛ یا جنگ یا مذاکره. در واقع هر دو را خودش طراحی کرده و می‌خواهد بازیگر اصلی صحنه باشد. هم تهدید می‌کند و هم پیشنهاد گفت‌وگو می‌دهد. این یعنی طراحی یک‌طرفه سناریو برای به زانو درآوردن ملت ایران و البته این بار هم ناکام خواهد ماند.

حمله آمریکا و شکست اسرائیل

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در بخش دیگری از سخنان خود درباره حمله اخیر آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران نیز گفت: این حمله در واقع نه از موضع قدرت آمریکا بلکه از موضع شکست اسرائیل صورت گرفت. آمریکا وقتی دید رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت ناتوان شده و هیچ پاسخی نمی‌تواند به حملات دقیق و قدرتمند محور مقاومت بدهد خودش وارد میدان شد.

وی افزود: تحلیل سیاسی این مسئله آشکار است. اگر اسرائیل توان مقابله داشت خودش واکنش نشان می‌داد. اما حالا آمریکا وارد شده تا شکست اسرائیل را جبران کند. این یعنی عمق آسیب‌پذیری تل‌آویو و قدرت گرفتن محور مقاومت. اتفاقاً این حمله بیش از آن‌که قدرت آمریکا را ثابت کند، ضعف اسرائیل را آشکار کرد.

حجت الاسلام تصریح کرد: نظر بنده این است که ایران نباید مستقیماً وارد تقابل با آمریکا شود. باید تمرکز را حفظ کنیم. پروژه اصلی ما اسرائیل است و ما تنها ۱۰ قدم با خیمه نابودی اسرائیل فاصله داریم.

وی ادامه داد: هرگونه درگیری مستقیم با آمریکا می‌تواند انحراف از این هدف مهم باشد. آمریکا باید درگیر محور مقاومت شود. یمن، عراق، لبنان و دیگر پایگاه‌های مقاومت باید میدان پاسخ باشند. ایران نباید پروژه «نابودی اسرائیل» را به‌خاطر تحریک آمریکا، رها کند.

وی تأکید کرد: بهترین پاسخ ایران ادامه دقیق همان راهی است که منجر به تضعیف روزافزون اسرائیل شده. تمرکز روی این نقطه یعنی هدف قرار دادن مغز متفکر طراحی جنگ و ترور در منطقه، ما در همین مسیر باید بمانیم.

سازمان‌های بین‌المللی؛ بازیچه یا ناظر بی‌طرف؟

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به سکوت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سایر نهادهای جهانی گفت: این سازمان‌ها مدت‌هاست از بی‌طرفی خارج شده و تبدیل به ابزار سیاسی در دست قدرت‌های سلطه‌گر شده‌اند. انتظار عدالت از آن‌ها ساده‌لوحی است.

وی اضافه کرد: شورای امنیت سازمان ملل همان نهادی است که در جنگ تحمیلی به‌جای مقابله با تجاوز صدام ایران را محکوم کرد. حالا چطور می‌توان به این شورا یا به نهادهای وابسته‌اش امیدوار بود؟ حق دفاع مشروع، حقی ذاتی، طبیعی، شرعی و قانونی است که هیچ نهادی نمی‌تواند از ما سلب کند.

حجت الاسلام رهدار در پایان گفت: ملت ایران، ملتی مقاوم، ظلم‌ستیز و مکتبی است. هیچ‌گاه تسلیم نمی‌شود، تحقیر را نمی‌پذیرد و از مسیر مقاومت عقب‌نشینی نخواهد کرد. این پیام عاشورا و شعار «هیهات منا الذله» است که امروز هم باید در سیاست خارجی ما بدرخشد.

ارسال نظرات