«تمدن اسلامی» به عنوان رویکردی ضروری باید مورد توجه حوزویان قرار گیرد

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین حسین رفیعی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه، امروز در نشست خبری «گزارش عملکرد نهادهای تبلیغی» که به مناسبت ۲۱تیرماه سالروز دیدار رهبر معظم انقلاب با طلاب و حوزویان در سال ۱۴۰۲ برگزار شد، با تأکید بر اهمیت تمدنسازی اسلامی، نقش حیاتی فعالیتهای حوزوی در ایجاد خیر و برکت برای جامعه را مورد اشاره قرار داد و گفت: یکی از نکات مهم مورد تأکید مقام معظم رهبری در پیام به مناسبت یکصدمین سالگرد حوزه علمیه قم، موضوع تمدن اسلامی است که به عنوان رویکردی ضروری و الزامی باید مورد توجه حوزویان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه امروز دو رویکرد تمدنی در جهان مطرح است، تمدن غربی و تمدن اسلامی را مقایسه کرد و گفت: تمدن غربی بر مبنای اومانیسم، سکولاریسم و لیبرالیسم شکل گرفته و انسان را به جای خدا قرار داده است. در این رویکرد، فلسفه اخلاق و ارزشهای ثابت زیر سؤال رفته و جامعه بر اساس فردمحوری بنا شده است.
معاون تبلیغی حوزه علمیه همچنین به نقش امپراتوری رسانهای غرب در تهاجم فرهنگی و تحریف ارزشهای اسلامی اشاره کرد و گفت: هدف این تهاجم، نابودسازی فرهنگ اصیل اسلامی و انقلابی و تحکیم سلطهگری کشورهای قدرتمند است. تمدن نوین اسلامی، بر پایه توحید، عدالت، کرامت و معنویت است. انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مدلی موفق و زنده در مقابله با تمدن غربی و نظامهای بلوکی جهان ارائه کرده است.
وی تأکید کرد: انقلاب اسلامی تلفیقی از جمهوریت و اسلامیت است و این دو عنصر به هیچ عنوان با هم تقابل ندارند بلکه مکمل یکدیگرند؛ تلاش دشمن برای ایجاد شکاف میان این دو عنصر، تلاشی بیثمر است.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی همچنین به پایداری انقلاب اسلامی در برابر جنگهای سخت، تحریمها و جنگهای ترکیبی و شناختی اشاره کرد و گفت: این انقلاب توانسته است با وجود فشارهای متعدد، روز به روز ریشهدارتر و مؤثرتر شود و نفوذ جهانی خود را افزایش دهد.