۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۸۱۴۱۲۳
امام‌ جمعه موقت زنجان:

مدیریت تنگه هرمز وارد مرحله جدیدی می‌شود

مدیریت تنگه هرمز وارد مرحله جدیدی می‌شود
زنجان- حجت‌الاسلام میریعقوب موسوی با اشاره به تحولات اخیر منطقه گفت جمهوری اسلامی ایران با اقتدار کامل موضوع تنگه هرمز را مدیریت کرده و دشمنان در برابر توان ملت ایران دچار استیصال شده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام میریعقوب موسوی، امام جمعه موقت زنجان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به تحولات منطقه‌ای اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در موضوع تنگه هرمز با قدرت و قاطعیت عمل کرده و این مسئله وارد مرحله جدیدی خواهد شد.

وی افزود: ارتش آمریکا که سال‌ها خود را قدرت بلامنازع منطقه معرفی می‌کرد، امروز در برابر ایران دچار ضعف شده و مقامات واشنگتن در شرایطی قرار گرفته‌اند که راه پیش و پس ندارند.

وی با اشاره به تقابل‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی تصریح کرد: اقتدار و توان دفاعی ایران برای جهانیان آشکار شده و دشمنان انقلاب اسلامی در برابر اراده ملت ایران شکست خورده‌اند موسوی گفت: امروز استیصال دشمن نشان می‌دهد که توانمندی جمهوری اسلامی ایران، نقشه‌های آنان را ناکام گذاشته است.

خطیب نماز جمعه زنجان با بیان اینکه مدیریت تنگه هرمز بر اساس حقوق قانونی ایران انجام خواهد شد، اظهار داشت: تصمیمات کشور در این حوزه بر مبنای حفظ منافع ملی خواهد بود و اقتدار ایران در این آبراهه راهبردی ادامه می‌یابد.

حجت‌الاسلام موسوی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به کشورهای منطقه تأکید کرد: ملت‌ها و دولت‌های همسایه باید تحولات منطقه را با دقت دنبال کرده و تحت تأثیر وعده‌های دشمنان قرار نگیرند.

وی از ملت‌های مسلمان خواست نسبت به اقدامات دولت‌های همسو با آمریکا هوشیار باشند و با حفظ اتحاد و انسجام در برابر تهدیدات ایستادگی کنند.

وی با اشاره به فرمایش یکی از رهبران انقلاب مبنی بر آغازگر نبودن جمهوری اسلامی ایران در جنگ‌ها خاطرنشان کرد: ملت ایران همواره پایبند به صلح و امنیت بوده اما هرگز از حقوق مسلم خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وی افزود: عزت و استقلال ملت‌ها تنها در سایه وحدت و مقاومت به دست می‌آید.

امام جمعه موقت زنجان در ادامه با اشاره به نقش رژیم صهیونیستی در تنش‌های منطقه گفت: تا زمانی که این رژیم در منطقه حضور دارد، ملت‌ها روی امنیت پایدار را نخواهند دید و کشورهای اسلامی باید در برابر اقدامات آن ایستادگی کنند.

وی در بخش پایانی خطبه‌ها به موضوع شکست راهبردی آمریکا در برابر ایران پرداخت و بیان کرد: ارتش آمریکا که به‌عنوان قدرتمندترین ارتش جهان شناخته می‌شد، اکنون در برابر ایران دچار ناتوانی شده و مقامات این کشور راه گریزی از وضعیت موجود ندارند.

حجت الاسلام موسوی افزود: دشمن با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و سیاسی تلاش می‌کند خود را از این وضعیت نجات دهد اما اقتدار نیروهای مسلح ایران سبب شده آنان در دستیابی به اهداف خود ناکام بمانند.

وی تأکید کرد: تحلیلگران جهانی امروز به‌صراحت از ناتوانی آمریکا در برابر قدرت ایران سخن می‌گویند و این واقعیت نتیجه محاسبات اشتباه دشمنان درباره توان جمهوری اسلامی ایران است.

وحید نستوهی
برچسب ها: زنجان دشمن تسلیم
ارسال نظرات