گردهمایی توجیهی مبلغان اعزامی تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، گردهمایی توجیهی مبلغان اعزامی به استانها، پیش از ظهر امروز 9 آذرماه به همت اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با حضور جمعی از مبلغان عرصه دین برگزار و توصیههای اعزام ماه محرم الحرام 1432 به آنان ابلاغ شد.
براساس این گزارش، حجتالاسلام عباس اسکندری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در سخنانی مسأله تبلیغ را یکی از پرسابقهترین مأموریتها در حوزه دین معرفی کرد و با بیان اینکه امر تبلیغ تا پایان عالم پابرجا است، گفت: امر تبلیغ نه کهنه شدنی و نه زمانی فرا خواهد رسید که نسبت به آن احساس عدم نیاز کنیم.
وی تصریح کرد: هرچند ممکن است شیوههای تبلیغ تغییر کند و ابزار آن مدرن شود، اما اصل مسأله تبلیغ بر قوت خود باقی و نیاز به آن همواره پابرجا است و باید در دستور کار هر عنصر فرهنگی و دینی که در مقابل جامعه احساس مسؤولیت میکند، قرار گیرد.
در ابتدای این مراسم، حجتالاسلام عینالله صلواتی، مسؤول واحد اعزام مبلغ ادارهکل تبلیغات اسلامی استان قم به بیان توصیههای اعزام ماه محرم الحرام 1432 پرداخت و بر کارا بودن تبلیغ چهره به چهره، انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر و ارتباط صمیمانه با جوانان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه دهه محرم دهه امر به معروف و نهی از منکر است، از مبلغان دینی خواست در ایام محرم با مطالعه کامل بر منبر تبلیغ حاضر شوند و مردم را نسبت به مسائل شرعی خود و مباحث روز جامعه به درستی توجیه کنند.
براساس این گزارش، تبیین فرمایش مقام معظم رهبری در راستای «همت مضاعف، کار مضاعف» در تمامی منابر و سخنرانیها، عنایت ویژه به سند چشمانداز جمهوری اسلامی ایران در افق 1404، اهمیت بصیرت خواص و عموم مردم، تبیین ولایت فقیه و جامعیت ولی فقیه و نقش ولی فقیه در مدیریت و مهار بحرانها به ویژه در دو دهه اخیر از جمله موضوعات مورد تأکید به مبلغان در جلسه توجیهی قبل از اعزام بود.
همچنین تبیین تطبیقی فتنهها علیه انقلاب اسلامی و نظام اسلامی با صدر اسلام، بیان همه روزه احکام دین و معارف اهل بیت(ع)، تحلیل علمی تحریفات و تبیین جدی مسائل خرافی و عرفانهای دروغین شایع در مناطق، برگزاری جلسات تفسیر قرآن کریم، احیای سنتهای حسنه اسلامی، تبیین فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان هدف حماسه عاشورا از دیگر مواردی بود که در این مراسم مورد تأکید قرار گرفت.
در ادامه اهمیت وحدت و همدلی میان مردم و مسؤولان، تبیین آسیب اباحهگری، بیتفاوتی و سکوت، تبیین فرهنگ ایثار و شهادت، آسیبهای عزاداری بدون بصیرت، مظلومیت انقلاب، جمهوری اسلامی و رهبری در نظام و حوادث پس از انتخابات، رویارویی همه جانبه نظام استکبار جهانی با انقلاب اسلامی به ویژه در حوادث پس از انتخابات و ریزشها و رویشها در تاریخ اسلام از جمله موضوعات و محورهای پیشنهادی برای استفاده در سخنرانی مبلغان در این مراسم بود.
دستاوردهای جدید جمهوری اسلامی در فناوری هستهای، تبیین جنگ نرم و راههای مقابله با آن، اهمیت استمرار تلاشها برای جلوگیری از اسراف و تبذیر، رفع نگرانی مردم نسبت به اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها از سوی دولت، همراهی مجدانه مردم و بیاعتنایی به شایعه پراکنیها و دروغپردازیهای دشمن و بیان اهمیت مقابله با سبک زندگی غربی و لزوم افزایش تلاشهای مردمی برای رونق گرفتن بیش از پیش مساجد از دیگر مباحث مطرح در این نشست بود. /920/پ202/ص